Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3545-vissinoglyko.jpg
Βύσσινο γλυκό



Μανιταρένιο βούτυρο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 30 Δεκέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα ξεχωριστό βούτυρο για άλειμμα ή για τα ψητά κρέατα μας!

Συστατικά
  • 150 γρ μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας
  • 6 κρεμμυδάκια μικρά
  • 250 γρ βούτυρο μαλακό
  • 2 κουταλάκια γλ. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες
  1. Καθαρίστε τα μανιτάρια και  ψιλοκόψτε τα.   Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και ψιλοκόβουμε επίσης.    
  2. Βάζουμε το βούτυρο και τα 2 κρεμμύδια με τα μανιτάρια νά τηγανιστούν, στη συνέχεια, αφήστε να κρυώσει. καί ρίχνουμε τό χυμό λεμόνι    
  3. Τά άλλα 4  κρεμμύδια τά τηγανίζουμε καλά, τά αφήνουμε νά κρυώσουν      
  4. Χτυπάμε  τό βούτρο μέ τό μίξερ, όταν αφρατέψη λίγο προσθέτουμε τά μανιτάρια καί τά τηγανιτά κρεμμύδια, αλατοπιπερώνετε, τά ανακατεύετε  καί είναι έτοιμα.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 03 Ιανουάριος 2011
Το φαντάζομαι να λιώνει πάνω σε μια ζουμερή μπριζόλα.....γιαμ γιαμ!!!!
Σχόλιο από hrisag , Δευτέρα, 03 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Σουπερ το βουτυρακι Μπιανκα !
Μεταφορά στην κορυφή