Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2758-galatopita.jpg
Γαλατόπιτα



Μανιταρόπιτα σπέσιαλ

recipe image
Προστέθηκε απόkiriakh7, Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
Δεν
Περιγραφή

Μια πολύ νόστιμη πίτα. Αρέσει σε όλους γιατί μοιάζει στην γεύση σαν πίτσα. Ξετρελαίνει τους λάτρεις των μανιταριών και είναι εύκολη στην κατασκευή της.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κονσερβα μανιταρια των 1000 γραμ κομμενα
  • 1 πιπερια φλωρινης
  • 1 πρασσινη πιπερια
  • 250 γραμ γκουντα
  • 250 γραμ ενταμ η ρεγγατο
  • 200 γραμ ζαμπον
  • 200 γραμ μπεικον
  • 1 μετριο κρεμυδι
  • 2 κ.σ. λαδι ή βουτυρο
  • 2 αυγα
  • 1 μετρια κρεμα γαλακτος
  • 1 φυλλο σφολιατας
Οδηγίες
  1. Βαζουμε σε ενα τηγανι το λαδι η βουτυρο και τσιγαριζουμε το κρεμυδι
  2. Προσθετουμε τα μανιταρια, το μπεικον και τα αποσυρουμε απο την φωτια
  3. Στρωνουμε σε ενα τετραγωνο ταψι το φυλλο της σφολιατας και το σηκωνουμε λιγο γυρο-γυρο
  4. Ριχνουμε πανω στο φυλλο τα μανιταρια και ολα τα αλλαντικα, τις πιπεριες ψιλοκομμενες και τα τυρια χοντροτριμμενα.
  5. Χτυπαμε τα αυγα μαζι με την κρεμα γαλακτος και περιχυνουμε ολη την επιφανεια να παει παντου
  6. Την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για μιση ωρα περιπου μεχρι να παρει χρωμα



Λίγα μυστικά ακόμα

Οι φωτογραφίες από την Bianka.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Έχεις δίκιο είναι και πολύ εύκολη, εκτός από νόστιμη. Ευχαριστούμε για τη συνταγή!!!
Σχόλιο από gaknis , Παρασκευή, 25 Δεκέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
κορίτσια χρόνια πολλά.Κυριακή συγχαρητήρια την έκανα ΄σημερα και έμειναν όλοι ενθουσιασμένοι.Μπάβο σου
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 25 Δεκέμβριος 2009
Μπραβο Κυριακη θα την κανω και εγω την αλλη εβδομαδα
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Κοριτσια ειναι ενα Αριστουργιμα σε γευση
να την φτιαξετε

Μεταφορά στην κορυφή