Μανιταρόπιτα σπέσιαλ

Μια πολύ νόστιμη πίτα. Αρέσει σε όλους γιατί μοιάζει στην γεύση σαν πίτσα. Ξετρελαίνει τους λάτρεις των μανιταριών και είναι εύκολη στην κατασκευή της.
- 1 κονσερβα μανιταρια των 1000 γραμ κομμενα
- 1 πιπερια φλωρινης
- 1 πρασσινη πιπερια
- 250 γραμ γκουντα
- 250 γραμ ενταμ η ρεγγατο
- 200 γραμ ζαμπον
- 200 γραμ μπεικον
- 1 μετριο κρεμυδι
- 2 κ.σ. λαδι ή βουτυρο
- 2 αυγα
- 1 μετρια κρεμα γαλακτος
- 1 φυλλο σφολιατας
-
Βαζουμε σε ενα τηγανι το λαδι η βουτυρο και τσιγαριζουμε το κρεμυδι
- Προσθετουμε τα μανιταρια, το μπεικον και τα αποσυρουμε απο την φωτια
- Στρωνουμε σε ενα τετραγωνο ταψι το φυλλο της σφολιατας και το σηκωνουμε λιγο γυρο-γυρο
- Ριχνουμε πανω στο φυλλο τα μανιταρια και ολα τα αλλαντικα, τις πιπεριες ψιλοκομμενες και τα τυρια χοντροτριμμενα.
- Χτυπαμε τα αυγα μαζι με την κρεμα γαλακτος και περιχυνουμε ολη την επιφανεια να παει παντου
- Την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για μιση ωρα περιπου μεχρι να παρει χρωμα


Οι φωτογραφίες από την Bianka.
να την φτιαξετε