Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μαρέγκες με άρωμα βανίλιας

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2012
none
Περιγραφή

Μια συνταγή για μαρέγκες μοσχοβολιστές!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 ασπράδια από μεγάλα αυγά.
  • 7 κουταλιές ζάχαρη.
  • 1 πρέζα αλάτι ,
  • μια πρέζα κρεμόριο,
  • μία πρέζα βανίλια σκόνη.
  • Λαδόκολες.
Οδηγίες
  1. Ανάβουμε τον φούρνο στούς 90 βαθμούς.
  2. Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι και το κρεμόριο, προσθέτουμε την βανίλια και λίγη-λίγη τη ζάχαρη. Η μαρέγκα είναι έτοιμη όταν στέκεται και κάνει γυαλιστερές μύτες.
  3. Βγάζουμε με το κορνέ ροζέτες και τις ψήνουμε 1 ώρα και 1/4 της ώρας.
  4. Σβήνουμε τον φούρνο και τον αφήνουμε μισάνοιχτο με ένα κουτάλι για να στεγνώσουν οι μαρέγκες άλλη 1/2 ώρα.
  5. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις φυλάμε σε μεταλλικό κουτί.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή