Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2844-avgatynaxta.jpg
Αυγά ταραχτά



Μαρέγκες με άρωμα βανίλιας

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2012
none
Περιγραφή

Μια συνταγή για μαρέγκες μοσχοβολιστές!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 ασπράδια από μεγάλα αυγά.
  • 7 κουταλιές ζάχαρη.
  • 1 πρέζα αλάτι ,
  • μια πρέζα κρεμόριο,
  • μία πρέζα βανίλια σκόνη.
  • Λαδόκολες.
Οδηγίες
  1. Ανάβουμε τον φούρνο στούς 90 βαθμούς.
  2. Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι και το κρεμόριο, προσθέτουμε την βανίλια και λίγη-λίγη τη ζάχαρη. Η μαρέγκα είναι έτοιμη όταν στέκεται και κάνει γυαλιστερές μύτες.
  3. Βγάζουμε με το κορνέ ροζέτες και τις ψήνουμε 1 ώρα και 1/4 της ώρας.
  4. Σβήνουμε τον φούρνο και τον αφήνουμε μισάνοιχτο με ένα κουτάλι για να στεγνώσουν οι μαρέγκες άλλη 1/2 ώρα.
  5. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις φυλάμε σε μεταλλικό κουτί.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή