Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Mαρινάτα μοσχαρίσιου κρέατος

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τετάρτη, 28 Οκτώβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Για να νοστιμέψει το κρέας μας και να γίνει μυρωδάτο και μαλακό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια ή μπριζόλες
  • Φρέσκο κρεμμυδάκι ή ξερό
  • Κρασί
  • Ξύσμα λεμονιού
  • Λίγο κύμινο
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα γλυκιά
  • Ελαιόλαδο
Οδηγίες




Βάζω όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιώ.

Δε βάζω αλάτι, γιατί του αφαιρεί τα υγρά.

Περιχύνω το κρέας που βρίσκεται σε γυάλινο μπολ και το βάζω στο ψυγείο από 12  ώρες και παραπάνω. Όσο περισσότερο στη μαρινάδα, τόσο το καλύτερο

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή έγινε με τη συνεργασία της ΝΤΙΝΑΣ

Μαρινάτα δυόσμου

2 φλιτζάνια ζεστο νερό
1 κουταλιά ξύδι
2 κουταλιές ζάχαρη

2 κουταλιές αλάτι
6 κουταλιές δυόσμος ψιλοκομμένος

Ανακατεύω με ξύλινη κουτάλα όλα τα υλικά και περιχύνω με αυτό το μείγμα το κρέας
Το αφήνω σκεπασμένο για 2 ώρες .

Στεγνή μαρινάτα

2 κουταλιές κύμινο
1 κουταλιά κολιαντρο
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι τσιλι τριμμένο

Χτυπήστε όλα τα υλικά στο γουδί
Πασπαλίστε το κρέας κομμένο σε φέτες και απο τις δυο μεριές
Αφήστε το να μείνει σε αεροστεγή συσκευασία για 1 ώρα .

Μαρινάτα με ρόδι
1 λίτρο κόκκινο κρασί ξηρό
2 φλιτζάνια λάδι

1/1 φλυτζανι ξύδι
2 σκελιδες σκόρδο
1 κρεμμύδι σε φετες
10 κόκκοι μαυρο πιπέρι
5 καρφάκια γαρίφαλα
1/2 φλιτζάνι σπόροι ροδιου
1/2 κουταλακι θυμάρι
1/2 κουταλακι μοσχοκάρυδο
1 κουταλια ζάχαρη
1 κουταλια αλάτι

Αφήστε το κρέας στο μείγμα για 12 ώρες στο ψυγείο .
Γίνεται υπέροχο στο φούρνο .

Διαβάζουμε άρθρο για τις εύθυμες μαρινάδες

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Μαλακό και μοσχομυριστό θα γίνεται το κρέας σίγουρα!!
Μεταφορά στην κορυφή