Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...


Μηλόπιτα a la giorgia

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Σάββατο, 03 Μάρτιος 2018
none
Περιγραφή

Άλλη μια εμφανίσιμη και αγαπημένη μηλόπιτα από τη Γιωργία!

Συστατικά
  • 125 γρ μαλακό βούτυρο
  • 125 γρ ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 250 γρ αλεύρι
  • 1/2 φακελάκι μπεικην
  • 1 κσ γιαούρτι με όλα τα λιπαρά
  • 6 μήλα
  • Κραμπερι η σταφίδες
  • 1 σφηνάκι Papidoux Calvados
  • Ζάχαρη για πασπαλισμα
  • Αμύγδαλο φιλε η ότι γουσταρουμε για πασπαλισμα
Οδηγίες
  1. Χτυπάω τον βούτυρο με την ζάχαρη να γίνει αφρός Και βάζω και την βανίλια,και σιγά σιγά βάζω και τα αυγά ένα ένα.
  2. Βάζω το αλεύρι με το μπεικην Και αν η ζύμη είναι πολύ πηχτή βάζω μια κσ γιαούρτι
  3. Σε ένα ταψάκι η φόρμα 26 εκατ βάζω την ζύμη,το κραμπερι η σταφίδες.
  4. Καθαρίζω και κόβω το μήλο στην μέση Και το κόβω σε μέτριες φέτες.
  5. Βάζω λίγο ζάχαρη (αν έχετε καφέ ζάχαρη έχει ωραία ουσία) το σφηνάκι ,μερικές σταγόνες λεμόνι και λίγο ξύσμα Και τα ανακατεύω ελαφριά.
  6. Βάζω πάνω στην ζύμη της φέτες μήλο όρθια μέσα στην ζύμη κοντά κοντά Και ότι περίσσεψε ενδιάμεσα.
  7. Σε προθερμασμένο φούρνο στούς 180 β. για 45 λεπτά περίπου.
  8. Καλή επιτυχία

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή