Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

% WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 9:09
- ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 9:05
! ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:55
,ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (Whatsapp +44
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:53
.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (Whatsapp +44
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:52
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (Whatsapp +447
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:51
PURCHASE COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:50
-- WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:49
@ WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:47
! WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:46
WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:45
WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:44
[ WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:43
] WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:42
''' WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:40
;; WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:39
// WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:38
, WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:38
.. WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:36
WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY (‪whatsapp +447
rosabarreto909@gmail.com 21.11.2023 8:34
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μηλόπιτα με γλάσο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Άλλη μια απίθανη γεμιστή μηλόπιτα με γλάσο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
16 κομμάτια
  •     600 g αλεύρι
  •     300 g ζάχαρη
  •     1 βανίλια
  •     300 γρ βούτυρο
  •     100 γρ φρέσκο τυρί κρέμα
  •     3 μέτρια αυγα
  •     1 ½ κιλό μήλα
  •     1 ½ λεμόνι το χυμό
  •     450 ml χυμό μήλου
  •     2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα (κυδώνι ή βερύκοκο)
  •     Λίγο άρωμα ρούμι
  •     2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου, βανίλια
  •     3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
  •     6 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα σε φέτες
  •     150 γρμ  ζάχαρη άχνη
  •     Βιτάμ για τα ταψί
  •     Αλεύρι, για την επιφάνεια εργασίας
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, 200γρμ από τη ζάχαρη, τη βανίλια, το βούτυρο σε κομμάτια και το τυρί κρέμα.  Στην αρχή τα βάζουμε με τους γάντζους του μίξερ να ανακατευτούν και στη συνέχεια με κρύα χέρια ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια λεία ζύμη. Σκεπάζουμε και αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μία ώρα στο ψυγείο.
  2. Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε στα τέσσερα και μετά σε φετούλες  και προσθέτουμε 3-4 κ.σ. χυμό λεμονιού.
  3. Βάζουμε 320ml από το χυμό μήλου, τη μαρμελάδα, τα υπόλοιπα 100 γρμ ζάχαρη και το ρούμι να πάρουν μια βράση.  Προσθέτουμε τα μήλα και τ΄αφήνουμε με κλειστό καπάκι περίπου 5 λεπτά να τραβήξουν και τα βγάζουμε από τη φωτιά.
  4. Ανακατεύουμε τις κρέμες άνθος αραβοσίτου με 100 ml χυμό μήλου και τα προσθέτουμε στο υπόλοιπο μίγμα. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά και τ΄αφήνουμε να κρυώσει.
  5. Βουτυρώνουμε μια λαμαρινα΄(39 x 32) και πασπαλιζουμε με αλεύρι. Παίρνουμε τη μισή ποσότητα ζύμης και σε αλευρωμένη επιφάνεια την ανοίγουμε στο μέγεθος του ταψιού. Στρώνουμε τη ζύμη στο ταψί και πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Προσθέτουμε το μίγμα με τα μήλα αφήνοντας από κάθε πλευρά ένα περιθώριο του ενός εκατοστού.
  6. Ανοίγουμε και το δεύτερο φύλο στην ίδια διάσταση και το τοποθετούμε πάνω από τα μήλα και πατάμε να κλείσουν όλες οι πλευρές.
  7. Χτυπάμε ένα αυγό και αλείφουμε την επιφάνεια του γλυκού στο οποίο προηγουμένως το έχουμε τρυπήσει σε πολλά σημεία με ένα πιρούνι.    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
  8.  Ανακατεύουμε τη ζάχαρη άχνη με 3-4 κ.σ. χυμό λεμονιού και περιχύνουμε μ΄αυτό τη μηλόπιτα.    Αφήνουμε να κρυώσει το γλάσο και κόβουμε τη μηλόπιτα σε 16 κομμάτια.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έφτιαξα την ζύμη μια μερα πριν και την έβαλα στο ψυγείο καθώς και την γεμιση !
Έβαλα επάνω στην γεμιση μια μεμβράνη και την έβαλα σε δροσερό μέρος ( στο μπαλκόνι. ) Την έψησα σε λαμαρίνα φούρνου 42χ38 εβγαλα πιο πολλα κομμάτια.

Σχόλια
Σχόλιο από georgia2783 , Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2012
Λιανα θαυμασια η μηλοπητα σου!την εχω κανη και γω,τωρα και καιρο μου την θημησες μμμμμμμμμ μαλλον απω το ιδιο zeitschrift xxaxaxa Ολα τα σκουφακια!!!!
Σχόλιο από LARA LO , Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2012
μπράβο Λιανα...ωραία γέμιση έχει αυτή η μηλοπιτα...με την πρώτη ευκαιρία θα τη δοκιμάσω.....
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ όμορφη μηλόπιτα!!Μπράβο Λιάννα!!!!
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2012
Γεωργια μου δεν ειναι η συνταγη απο το περιοδικό που έχεις εσυ !! Αχαχαχαχα αυτη ειναι μια αλλη που λες εσυ ! Αυτη εδω δεν εχει μαγιά μεσα
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2012
Κορίτσια !!!!!
ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΒΆΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΎΜΗ !!
Εγινα ξεχασιαρα!!!!!! Αχαχχαχαχααα
Σχόλιο από georgia2783 , Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ναι Λιανα,το ξερω οτι δεν εχει μαγια!αλλα την εχω σηγουρα την σηνταγη,μαλον καπου εδω .Θα ειναι πολλυ νοστημη της φενετε!Θα την δοκημασω,και την δικια σου.Μπραβω ,ολα τα σκουφακια!
Μεταφορά στην κορυφή