Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μιλφέιγ με κρέμα χαλβά

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 08 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα διαφορετικό μιλφέιγ με γεύση χαλβά!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
8 άτομα
  • 2 φύλλα σφολιάτας ή 2-3 πακέτα σφολιατίνια,
  • 300γρ.χαλβά,(εγώ έβαλα με αμύγδαλα),
  • 3 κρέμες γάλακτος των 250ml.η κάθε μια,
  • 2 κ.σ. άχνη, αν θέλουμε κανέλα για τα φύλλα.
Οδηγίες



  1. Κόβουμε τα φύλλα στις διαστάσεις του ταψιού που θα στήσουμε το γλυκό. Τα κομμάτια που θα μείνουν τα κρατάμε. Βάζουμε σε λαδόκολλα τα κομμάτια που κόψαμε και αυτά που μας έμειναν και τα ψήνουμε 15' περίπου να ροδίσουν. Βγάζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Βάζουμε το χαλβά κομμένο σε κομματάκια στο μούλτι και τον πολτοποιούμε. Χτυπάμε τις 2 κρέμες καλά 5-8' να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το χαλβά, ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μας.
  3. Παίρνουμε το ένα κομμάτι σφολιάτας, το τοποθετούμε στο ταψάκι μας, αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κανέλα, βάζουμε την μισή δόση κρέμας-χαλβά, απάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
  4. Χτυπάμε την τρίτη κρέμα γάλακτος με την άχνη καλά! να γίνει σαντιγί. Την απλώνουμε πάνω στην κρέμα. Τέλος θρυμματίζουμε τα κομμάτια που μας είχαν μείνει πάνω στη σαντιγί.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Εύκολο, γρήγορο γλυκάκι για όλες τις ώρες! 
  • Αν δεν μας αρέσει να φτιάξουμε την κρέμα  με τις κρέμες γάλακτος, μπορούμε  να βάλουμε 2 φακέλους έτοιμη κρέμα για μιλφέιγ ή κρέμα Ζαχαροπλαστικής.
Σχόλια
Σχόλιο από LARA LO , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011
Πολύ ωραίο μιλφέϊγ!πρέπει να είναι πολύ νόστιμο.Μπράβο...
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραια η συνταγη ,ευκολη και διαφορετικη,μπραβο Βασιλικη!
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011
Ευχαριστώ κορίτσια:)))για όσους αρέσει η γεύση του χαλβά είναι πολύ νόστιμο!!
και πολύ εύκολο!!!
Σχόλιο από soulli , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Bασιλικούλα τι φανταστικό γλυκάκι!!!Φαίνεται υπέροχο!!Πολύ ωραία παραλαγή!!Εγώ θα βάλω φυτική κρέμα γάλακτος και θα το κάνω νηστίσιμο!!Θα δοκιμαστεί σύντομα....
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία ιδιαίτερη γεύση για μιλφέιγ!
Μεταφορά στην κορυφή