Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

384-piperopita111.jpg
Πιπερόπιτα



Mini Stollen

recipe image
Προστέθηκε απόIva Ptolemaida, Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2011
none
Περιγραφή

Κλασικό Χριστουγεννιάτικο γλυκό αλλιώς

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
περίπου 30 κομμάτια
  • 150 γρ αλεύρι
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 50 γρ ζάχαρη άχνη
  • 50 γρ. βούτυρο μαλακό
  • 1 κ.γ. μπέικη πάουντερ
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 2 κ.σ. χοντροκομμένα αμύγδαλα
  • 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι
  • 2 κ.σ. σταφίδες μουλιασμένες στο ρούμι
Οδηγίες
  1. Φτιάχνουμε ζύμη καλή από όλα τα υλικά, να μην κολλάει.
  2. Μετά δουλεύουμε με τα χέρια και σχηματίζουμε 2 μπαστούνια , τα οποία θα περάσουμε από πάνω με τον πλάστη , για να γίνουν πλακουτά, σαν λωρίδες.
  3. Τις κόβουμε σε κομματάκια, περίπου 30 κομμάτια βγαίνουν από αυτήν την δόση. Το κάθε κομματάκι το διπλώνουμε απλά και τοποθετούμε στο ταψί σε λαδόκολλα.
  4. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς επί 15 λεπτά.
  5. Μετά το ψήσιμο, ακόμα ζεστά, βουτάμε το κάθε Στόλλεν σε άφθονο λιωμένο βούτυρο και από κει σε μια λεκάνη με ζάχαρη άχνη.
  6.  Έτοιμα αφήνουμε σε μια κούτα 3 ημέρες, για καλύτερο αποτέλεσμα. ... Αλλά τρώγονται και αμέσως.
Λίγα μυστικά ακόμα

Κ.γ. = κουταλάκι γλυκού Κ.σ. = κουτάλι σούπας

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2011
Το ανθότυρο μπαίνει μέσα στη ζύμη Ίβα;
Μεταφορά στην κορυφή