Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...


Μοσχαράκι λάιτ στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Κυριακή, 13 Μάιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμο και λάιτ μοσχαράκι με λαχανικά.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  •    1 κ.μοσχάρι σε λεπτές φέτες,
  •    3-4 ντομάτες σε φέτες,
  •    1 πιπεριά σε ροδέλες ή μπαστουνάκια,
  •    4 σκ. σκόρδο σε φέτες,
  •    2 κρεμμύδια σε φέτες,
  •    ρίγανη,αλατοπίπερο,
  •    ξύσμα από ένα λεμόνι,
  •    λίγο λαδάκι.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε πυρέξ τις φέτες ντομάτας,απάνω το κρέας, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε ρίγανη, συνεχίζουμε με φέτες κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά και τελειώνουμε με ντομάτες.
  2. Αλατοπιπερώνουμε πάλι με προσοχή, ρίχνουμε αρκετή ρίγανη και περιχύνουμε το φαγητό μας με λάδι.
  3. Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 1 1/2 ώρα να μαλακώσει το κρέας μας.
Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν προσθέτουμε νερό, αφήνουν τα λαχανικά αρκετό, μπορούμε να προσθέσουμε μαϊντανό ή σέλινο.

Σχόλια
Σχόλιο από eleni_p , Παρασκευή, 18 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
φαίνεται πολύ νόστιμο μια ερώτηση για να το κάνεις έτσι και να ψηθεί σχετικά γρήγορα να το κρατήσουμε ζουμερό τι μέρος του μοσχαριού θα ήταν κατάλληλο γιαυτό το φαγητό?
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 18 Μάιος 2012
Ελένη τις περισσότερες φορές παίρνω "στρογγυλό"από το μπούτι του μοσχαριού,επίσης μαλακό κομμάτι είναι και το νουά της σπάλας[Σπαλομίτα] ή η ελιά.
Βοηθούν και τα λαχανικά και γίνεται λουκούμι!
Μεταφορά στην κορυφή