Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY (‪+447436442801
wortht16@gmail.com 8.2.2023 7:27
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (+4474364428
wortht16@gmail.com 8.2.2023 2:40
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (+4474364428
wortht16@gmail.com 8.2.2023 2:38
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (+4474364428
wortht16@gmail.com 8.2.2023 2:36
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (+4474364428
wortht16@gmail.com 8.2.2023 2:35
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (+4474364428
wortht16@gmail.com 8.2.2023 2:34
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (+4474364428
wortht16@gmail.com 8.2.2023 2:29
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (+4474364428
wortht16@gmail.com 8.2.2023 2:27
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (+4474364428
wortht16@gmail.com 8.2.2023 2:26
WHERE CAN I BUY COUNTERFEIT MONEY (‪+447436442801
wortht16@gmail.com 8.2.2023 2:24
Απ:Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακ...
Olivia_Kn 7.2.2023 14:36
The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μοσχαράκι με μυρωδικά και γαλλική μπαγκέτα

recipe image
Προστέθηκε απόlinmak88, Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Εξαιρετικό και πολύ εμφανίσιμο κυριακάτικο πιάτο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
6 άτομα
  • 6 φέτες μοσχαράκι κιλότο λεπτές(περίπου 1 δάκτυλο πάχος)
  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
  • 7-8 κόκκους μπαχάρι
  • 3-4 φύλλα δάφνης λίγο θυμάρι
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • λίγο αλεύρι
  • 1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε ψιλές φετούλες
  • λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
  1. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αλευρώνουμε. Το τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να "θωρακίσει" τους χυμούς του.
  2. Τοποθετούμε το κρέας σε μια γάστρα και στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε και τα κρεμμύδια πάνω από το κρέας και το καλύπτουμε μ' αυτά.
  3. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε λίγη από την μπύρα και την αφήνουμε να ντεγλασάρει ανακατεύοντας με μια ξύλινη σπάτουλα.
  4. Στη συνέχεια ρίχνουμε και την υπόλοιπη μπύρα στο τηγάνι και προσθέτουμε τα μυρωδικά μας δηλαδή τους κόκκους μπαχάρι, τα δαφνόφυλλα και το θυμάρι. Βράζουμε για 1' και στη συνέχεια περιχύνουμε με το περιεχόμενο του τηγανιού μας το κρέας στη γάστρα.
  5. Προσθέτουμε λίγο νεράκι , κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε το φαγητό μας για 45' περίπου στους 200C μέχρι να μαλακώσει το μοσχαράκι.
  6. 10' πριν σβήσουμε το φούρνο μας, παίρνουμε τις φετούλες της μπαγκέτας και τις βουτάμε ελαφρά στο ζουμάκι του φαγητού μας και τις τοποθετούμε πάνω από το κρέας, πασπαλίζουμε το φαγητό μας και με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και φουρνίζουμε με ανοικτό το καπάκι της γάστρας για άλλα 10' μέχρι να ροδοψηθούν οι φετούλες της μπαγκέτας.
  7. Σερβίρουμε τις φέτες του μοσχαριού με τα κρεμμύδια από πάνω του και από πάνω τις φετούλες της ροδοψημένης μπαγκέτας. Συνοδεύουμε το φαγητό μας με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 21 Νοέμβριος 2010
Πολύ ωραία η συνταγή σου και για μπουφέ!!Θα πρότινα να βάζαμε και λίγη παρμεζάνα στο ποτισμένο ψωμάκι να πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα μαζί με τη νοστιμιά του ζωμού. Ωραία συνταγή!!!
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 21 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατη συνταγή για μοσχαράκι Λίνα. Πρωτότυπη με τα ψωμάκια και αρκετά αρωματική!!
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 23 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ναι πρωτοτυπη η συνταγουλα δηλ.την πρωτοτυπια την κανει η μπαγκετα και ο τροπος μαγειρεματος ,θα συμφωνησω με την Ηλιαννα για την παρμεζανα,θα του πηγαινε πολυ,οπως και εχει ομως ειναι ενα νοστιμο και ευπαρουσιαστο πιατο!
Μεταφορά στην κορυφή