Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Mοσχαράκι Στρογγάνοφ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 06 Ιούλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα πολύ νόστιμο και γρήγορο πιάτο , για εξαιρετικές περιπτώσεις !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

600 γρ . μοσχάρι φιλέτο σε λωρίδες κομμένο
2 κ. γλ . αλεύρι
10 μικρά αγγουράκια τουρσί σε μικρά κομματάκια κομμένα
5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κομματάκια ή 1 κονσέρβα ντομάτα
300 ml ζωμό κρέατος
500 γρ . φρέσκα μανιτάρια ή κατεψυγμένα σε φέτες
2 κ , σ . φυτίνη
200 γρ κρέμα γάλακτος ή Crème fraîche
αλάτι , πιπέρι τρίχρωμο

Οδηγίες




Στο τηγάνι βάζουμε τη φυτίνη και τηγανίζουμε το κρέας .

Το βγάζουμε και το βάζουμε σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με το αλεύρι .

Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα μανιτάρια να πάρουν λίγο χρώμα , μετά το ζωμό κρέατος ,
τα αγγουράκια και την ντομάτα , αλάτι , πιπέρι και αφήνουμε για 20 λεπτά να βράσει η σάλτσα .

Προσθέτουμε και το κρέας , ανακατεύουμε και αφήνουμε για 2 λεπτά , ρίχνουμε και το κρεμ φρες ή την κρέμα γάλακτος .

Ανακατεύουμε να ενωθούν και σερβίρουμε με ρύζι και σαλάτα .

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία συνταγή για το μοσχαράκι!!
Σχόλιο από m54 , Δευτέρα, 13 Δεκέμβριος 2010
Τα αγγουρακια ειναι απαραιτητα? Δεν μπορω να φανταστω το συνδυασμο στις γευσεις.
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 13 Δεκέμβριος 2010
κανονικα ναι,αν δεν σας αρεσουν μην τα βαζης
Σχόλιο από m54 , Τρίτη, 21 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Το εφτιαξα στο χθεσινο τραπεζι και ηταν τελειο . Αλλο τόσο να ειχα θα το ειχαν φαει . Η σαλτσα του υπεροχη .Στην κυριολεξία γλειψαν τα πιατα ολες. Τα αγγουρακια πάντως δεν τα εβαλα.
Μεταφορά στην κορυφή