Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

688-mhlonixtiko1.jpg
Μήλα σε Νυχτικό



Μοσχάρι με μπέικον, μανιτάρια και μπύρα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμο, πικάντικο, πιπεράτο μοσχαράκι!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  •     μοσχάρι σε μερίδες,
  •     2 κ.γλ. κόκκινο πιπέρι,
  •     1 κ.γλ. μαύρο πιπέρι,
  •     4 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες,
  •     5-6 σκ. σκόρδο κομμένες στη μέση,
  •     1 βαζάκι μανιτάρια μικρά ολόκληρα η σε φέτες,
  •     3 νεροπότηρα μπύρα,
  •     5 φέτες μπέικον κομμένο σε μεγάλους κύβους,
  •     1 κ.σ. πελτέ ή πουμαρό 1/2 φλ.
  •     1 κ. γλ. ζάχαρη,
  •     1/2 φλ. αλεύρι,
  •     2-3 κ.σ. βούτυρο ή λάδι,
  •     θυμάρι, δαφνόφυλλα και αλάτι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το κρέας μας.
  2. Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, αλάτι, τα πιπέρια και το κρέας να καλυφθεί -αλευρωθεί    καλά.
  3. Σοτάρουμε στο βούτυρο ή το λάδι ή μισό –μισό,το κρέας να ροδίσει, ρίχνουμε το μπέικον, κρεμμύδια-σκόρδο, μανιτάρια, να σοταριστούν κι αυτά.
  4. Αναμειγνύουμε την μπύρα με τον πελτέ ή το πουμαρό και τη ζάχαρη,ρίχνουμε στο κρέας.Προσθέτουμε θυμάρι και δαφνόφυλλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά μας και σιβράζουμε 45' με 1 ώρα περίπου.
  5.     Σερβίρουμε με ρύζι.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία αρώματα θα έχει αυτό το μοσχαράκι!!
Μεταφορά στην κορυφή