Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μοσχάρι με τυριά και πιπεριές Φλωρίνης

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Ένας ιδιαίτερα πρωτότυπος τρόπος να παρουσιάσουμε το κρέας μας σε ένα τραπέζι ή σε μπουφέ.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κ. μοσχαράκι κομμένο σε μπουκιές
  • ½ κούπα λάδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλ/νο
  • 2 σκ. Σκόρδο φέτες
  • 1 κούπα νερό
  • Λίγη κανέλα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Ντομάτα φρέσκια ή χυμός κονσέρβας
  • λίγη ζάχαρη
  • 1 μεγάλο βάζο πιπεριές Φλώρινης (έτοιμες) ή 2 μικρότερα σε λωρίδες
  • 400 γρ. περίπου τυρί γκούντα τριμμένο
Οδηγίες

 

  1. Αρχικά φτιάχνω το κρέας, όπως φτιάχνουμε το κοκκινιστό., σοτάροντας το κρέας στο λάδι, μετά το κρεμμύδι και το σκόρδο, ντομάτα, μπαχαρικά , νερό.
  2. Το ψήνω περίπου 1 ώρα να μείνει με μια παχύρευστη σάλτσα.
  3. Στη συνέχεια απλώνω σε λωρίδες μερικές πιπεριές σε πυρέξ..
  4. Πάνω βάζω τη μισή ποσότητα του κρέατος και τριμμένο τυρί.
  5. Επαναλαμβάνω το ίδιο. Πιπεριές, το υπόλοιπο κρέας με τη σάλτσα του και τέλος τυρί.
  6. Την επιφάνεια του κρέατος την στολίζω με λωρίδες πιπεριάς και είναι εντυπωσιακό! Ψήνω στους 180ο προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει η επιφάνεια
  7. Καλή επιτυχία!!!
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να βάλετε και φρέσκιες πιπεριές φλωρίνης αφού τις ψήσετε πρώτα και στη συνέχεια τις ξεφλουδίσετε.


Μπορείτε να το φτιάξετε από μοσχαράκι που σας περίσσεψε και έτσι ετοιμάζετε ένα τελείως νέο φαγητό


Τα τυριά μπορεί να είναι και ανάμεικτα κίτρινα πάντα, που να λιώνουν. Ένας τρόπος να κάνουμε ξεκαθάρισμα στο ψυγείο μας.

Τις πιπεριές μπορείτε να τις ψήσετε και μόνη σας, όπως δείχνει εδώ


Το πυρέξ θα είναι μέτριο.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 31 Μάιος 2010
Η φωτογραφία από την aggeliki που έφτιαξε τη συνταγή.
Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από sofouleli , Παρασκευή, 10 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Σχόλιον μηδέν.....ΑΡΙΣΤΑ !
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 04 Ιανουάριος 2011
Η φωτογραφία από την Άννα που έφτιαξε τη συνταγή!


Σχόλιο από annakats , Τρίτη, 04 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχο πιάτο.Ιδανικό για μπουφέ.Πρωτότυπη η παραλλαγή του κοκκινιστού.Η πιπεριά το απογειώνει.Εγώ τις περισσότερες τις έβαλα κάτω και ήταν πολύ όμορφο το σερβίρισμα.
Σχόλιο από vasiliki ver , Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τι να πω Ηλιάννα???ΤΕΛΕΙΟ!!!κρίμα που δεν έφτιαξα περισσότερο,άρεσε σε όλους μας!!
Μπράβο!:)
Σχόλιο από Τερτίλης , Τετάρτη, 17 Αύγουστος 2016 vote imagevote imagevote image
Φαίνεται καλό, θα κοιτάξω να το δοκιμάσω αυτό το Σαββατοκύριακο..
Μεταφορά στην κορυφή