Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Mousse au Chocolate η Γαλλίδα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2013
none
Περιγραφή

Μους σοκολάτας του Γάλλου Μάγειρα Paul Bocuse.

Συστατικά
  •    6 αυγά
  •    150 γρ ζάχαρη
  •    200 γρ πικρή σοκολάτα Halbbitter ή κουβερτούρα
  •    125 γρ μαλακό βούτυρο
  •    1 φλιτζανάκι του καφέ μόκα.
  •    1 πρέζα αλάτι
Οδηγίες
  1. Πρώτα φτιάχνουμε τον καφε με 2 κ γλ. καφε ΕΛΛΗΝΙΚΟ σκέτο η εσπρέσο να είναι δυνατός.    Χωρίζουμε τα αυγά.   Χτυπάμε τα ασπραδια με λιγο αλάτι σε σφιχτή μαρέγκα.   Την βάζουμε στο ψυγείο
  2. Χτυπάμε τους κροκους με την ζάχαρη μέχρι να αφρατεψουν σε μια ωραία κρέμα.
  3. Βάζουμε τη σοκολάτα η την κουβερτούρα σε μπεν μαρι να λιώσουν.   Το νερό όχι να βράζει ,να είναι μόνο καυτό
  4. Ρίχνουμε πολυ προσεκτικά την σοκολάτα στην κρέμα από τους κροκους.   Ανακατεύουμε απαλά και προσθετουμε τον καφε, πάλι ανακατεύουμε προσεκτικά.   Ρίχνουμε 3-4 κ.σ από την μαρέγκα.   Τώρα ρίχνουμε την κρέμα μέσα στην μαρέγκα.
  5. Βάζουμε την έτοιμη Mousse σε ποτήρια η σε μια ωραία βαθιά λεκάνη και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά ακόμα

Την Mousse àu Chocolate την φτιάχνουμε μια μέρα πριν την σερβίρουμε, την βάζουμε στο ψυγείο.   Τότε έχουμε μια ωραία νοστιμότατη Mousse àu Chocolate.   Σερβίρουμε μεαντιγί και τριμμένη σοκολάτα.  

Eλαφριά μους σοκολάτας

Μούς σοκολάτας

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή