Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μπακαλιαράκια σκορδάτα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 29 Μάιος 2017
none
Περιγραφή

Νόστιμα ,πικάντικα ,ψητά στο φούρνο με σκόρδο και λαδολέμονο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 κ. μπακαλιαράκια
  • 6 γεμάτες κουταλιές της σούπας λάδι
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • 1 κ. γλ. ρίγανη
  • 3 μέτριες σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή ψιλοκομμένες
  • ½ φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ νερό
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Σε μπολ ρίχνουμε το λάδι, τη ρίγανη, το χυμό και το λιωμένο σκόρδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά χτυπώντας με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Σε λαδωμένο ταψάκι που να τα χωράει ακριβώς, τοποθετούμε τα ψάρια μας σε μια σειρά. Αλατίζουμε, τα περιχύνουμε με το λαδολέμονο και ρίχνουμε το νερό στο πυρέξ προσέχοντας να μην πέσει πάνω στα ψάρια και τα ξεπλύνει από το λαδολέμονο τους.
  3. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 35-40 λεπτά ή μέχρι να δούμε ότι τα ψάρια ψήθηκαν αλλά δεν στέγνωσαν.
  4. Σερβίρουμε τα ψάρια ζεστά περιχυμένα με το ζουμάκι τους και σαλάτα εποχής.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή