Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

627-keik1.jpg
Κέικ ουράνιο τόξο



Μπαλάκια του παππού

recipe image
Προστέθηκε απόIva Ptolemaida, Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Η συνταγή ανήκει στα κλασικά Χριστουγεννιάτικα γλυκά!

Συστατικά
  • 150 γρ. γάλα
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. βούτυρο ή άλλη μαργαρίνη
  • 2 σακούλες πουτίγκα με γεύση βανίλια
  • 2 κουταλιές σ. κακάο
  • Βανίλια
  • Λίγο ρούμι ή κονιάκ
  • 100 γρ. ινδοκάρυδο
  • Λίγες σταφίδες
Οδηγίες
  1. Σε κατσαρολάκι βράζουμε γάλα με ζάχαρη, μαργαρίνη και πουτίγκες. Όταν θα αρχίζει να πήζει η κρέμα, την κατεβάζουμε από την φωτιά.
  2.  Μετά προσθέτουμε κακάο, βανίλια, ρούμι ινδοκάρυδο , σταφίδες και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να κρυώσει.
  3.  Όταν κρυώσει το μίγμα, φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια, τα οποία πασπαλίζουμε (καλύπτουμε) με ινδοκάρυδο ή με τριμμένα καρύδια.
  4. Έτοιμα μπαλάκια τοποθετούμε σε χάρτινες θήκες.
Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μαλακώσουν οι σταφίδες, μπορούμε να τις αφήσουμε καμιά ώρα μέσα σε ένα ποτήρι με ρούμι ή κονιάκ.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011
Τι όμορφο κέρασμα είναι αυτό, ΄Ιβα!!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Iβα γεια στα χέρια σου!!!Πολύ όμορφα τρουφάκια!!!
Σχόλιο από Νάνα , Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011
Ενδιαφέρον συνταγή και φοβερή ονομασία...Αλλά πώς σφίγγει το μίγμα για να πλαστούν εύκολα τα τρουφάκια;;;Μόνο με την καρύδα;;;
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011
Πιστεύω ότι με τόσο κόρν φλάου που έχει βάλει, η ζύμη πρέπει να έχει γίνει πολύ σφικτή. Εγώ θα χρησιμοποιούσα μικρό κουταλάκι που κάνουμε μπαλάκια τα φρούτα (κάτι σαν του παγωτού, σε μικρότερο) και θα έβγαζα μπαλίτσες και θα τις έριχνα μέσα στο καρύδι ή καρύδα.
Σχόλιο από petra F. , Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote image
ego vazo klasika trima mpiskota gia kormo kai den vazo poutigka,alla einai oraia paralagi
Μεταφορά στην κορυφή