Μπιφτέκια γεμιστά με ζαμπόν και τυρί

Αφράτα, ζουμερά , λαχταριστά μπιφτέκια με τυράκι και ζαμπόν, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.
- 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα κατά προτίμηση.
- 2 κουταλιές σούπας φρυγανιά τριμμένη.
- 3 κουταλιές λάδι.
- 1 κουταλάκι ξύδι.
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- 2 φέτες ζαμπόν μπούτι ,ή αν θέλετε φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό.
- 50 γραμμάρια κασέρι.
- 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα.
- Αλάτι.
- Μιξ από διάφορα φρεσκοκομμένα πιπέρια χρωματιστά, ή μαύρο αν δεν έχετε.
- Λίγο αλεύρι.
- Τριμμένη φρυγανιά .
- Βούτυρο η ελαιόλαδο για τηγάνισμα.
- Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, τη φρυγανιά, τον μαϊντανό, το λάδι, ξύδι, αλάτι και πιπέρια. Ζυμώνουμε το μείγμα πολύ καλά βουτώντας τα χέρια μας σε λίγο νεράκι. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στην άκρη για μισή ώρα.
- Μοιράζουμε τη ζύμη του κιμά σε 6-8 κομμάτια μετρίου μεγέθους. Επάνω σε σανίδα πατάμε με τα χέρια μας ή με τον πλάστη τα κομμάτια να γίνουν λεπτά. Στρώνουμε σε κάθε ένα από τα τρία μια φέτα τυρί ψιλοκομμένο και λίγο ζαμπόν. Σκεπάζουμε με το άλλο κομμάτι , βρέχουμε με νερό τις άκρες και τα ενώνουμε.
- Όταν τελειώσουν όλα τα αλευρώνουμε , τα βουτάμε σε χτυπημένα αυγά και μετά στη φρυγανιά.
- Τηγανίζουμε σε καυτό βούτυρο ή λάδι και χαμηλή φωτιά να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με φέτα λεμόνι.
Αν θέλουμε μπορούμε να μη τα τηγανίσουμε αλλά να τα ψήσουμε σε σχάρα , αφού τα αλείψουμε με λίγο λάδι. Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες, ή πουρέ και χορταρικό, ή κάποια σαλάτα.