Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπισκοτένια βάση με φράουλα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Πέμπτη, 24 Μάιος 2018
none
Περιγραφή

Νόστιμο και εμφανίσιμο γλυκό!

Συστατικά

Ζύμη για τη μπισκοτένια βαση
3 αυγά μεγάλα
150 ζάχαρη
150 αλεύρι
1 βανίλια
1 κ.γλ μπεικιν
Για την κρεμα
2 κασεδακια γιαουρτι των 200 γρ
1 φιλαδελφεια
2 κρεμες γαλακτος
1 βανιλια
1 ζελατινη
500 γρ φραουλα
1 ως 2 φακελακια ζελε φραουλα

Οδηγίες

Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα ασπράδια του αυγού και 3 κουταλιές ζεστό νερό και τα χτυπάμε με το μίξερ καλά για περίπου 5 λεπτά, βάζουμε τους κρόκους, και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε με το μίξερ.
Ρίχνουμε την ζάχαρη και την βανίλια, δουλεύουμε ώσπου να γίνει κρεμώδες.
Βάζουμε και το αλεύρι με το μπεικην και το ανακατεύουμε με το μίξερ.
Το ρίχνουμε σε 28άρα φόρμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο στον αέρα για 30 λεπτά.
Η κρέμα είναι...
2 Κασεδακια τον 200 γρ εδώ (Schmand) για σας 1 γιαούρτι με όλα τα λιπαρά και ένα Φιλαδέλφεια Και δύο κρέμες γάλακτος με βανίλια,ένα φακελάκι ζελατίνα για να στερεωθεί η κρέμα.
Έβαλα περίπου 300-350 γρ φράουλα σε κομμάτια μέσα στην κρέμα,τα ανακατεύω καλά,και τη βάζω στο κέικ με φόρμα γύρο γύρο,και το βάζω για μια ώρα στο ψυγείο...
Μετά βάζω από πάνω φράουλα και ζελέ ουσία με φράουλα και βάζω πάλι στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά ακόμα: Μπορούμε να βάλουμε πάνω σε αυτή τη βάση, ότι φρούτο θέλουμε!!! Επίσης βάζουμε γιαούρτι φράουλα και πάνω φράουλες, Κρέμα ζαχαροπλαστικής και φράουλες, Φράουλες με ζελέ ή ό,τι άλλο θέλετε...

Λίγα μυστικά ακόμα

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή