Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...


Μπισκοτένια βάση με φράουλα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Πέμπτη, 24 Μάιος 2018
none
Περιγραφή

Νόστιμο και εμφανίσιμο γλυκό!

Συστατικά

Ζύμη για τη μπισκοτένια βαση
3 αυγά μεγάλα
150 ζάχαρη
150 αλεύρι
1 βανίλια
1 κ.γλ μπεικιν
Για την κρεμα
2 κασεδακια γιαουρτι των 200 γρ
1 φιλαδελφεια
2 κρεμες γαλακτος
1 βανιλια
1 ζελατινη
500 γρ φραουλα
1 ως 2 φακελακια ζελε φραουλα

Οδηγίες

Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα ασπράδια του αυγού και 3 κουταλιές ζεστό νερό και τα χτυπάμε με το μίξερ καλά για περίπου 5 λεπτά, βάζουμε τους κρόκους, και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε με το μίξερ.
Ρίχνουμε την ζάχαρη και την βανίλια, δουλεύουμε ώσπου να γίνει κρεμώδες.
Βάζουμε και το αλεύρι με το μπεικην και το ανακατεύουμε με το μίξερ.
Το ρίχνουμε σε 28άρα φόρμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο στον αέρα για 30 λεπτά.
Η κρέμα είναι...
2 Κασεδακια τον 200 γρ εδώ (Schmand) για σας 1 γιαούρτι με όλα τα λιπαρά και ένα Φιλαδέλφεια Και δύο κρέμες γάλακτος με βανίλια,ένα φακελάκι ζελατίνα για να στερεωθεί η κρέμα.
Έβαλα περίπου 300-350 γρ φράουλα σε κομμάτια μέσα στην κρέμα,τα ανακατεύω καλά,και τη βάζω στο κέικ με φόρμα γύρο γύρο,και το βάζω για μια ώρα στο ψυγείο...
Μετά βάζω από πάνω φράουλα και ζελέ ουσία με φράουλα και βάζω πάλι στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά ακόμα: Μπορούμε να βάλουμε πάνω σε αυτή τη βάση, ότι φρούτο θέλουμε!!! Επίσης βάζουμε γιαούρτι φράουλα και πάνω φράουλες, Κρέμα ζαχαροπλαστικής και φράουλες, Φράουλες με ζελέ ή ό,τι άλλο θέλετε...

Λίγα μυστικά ακόμα

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή