Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπουγάτσα

recipe image
Προστέθηκε απόannaki, Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια γρήγορη,  εύκολη και γλυκιά  συνταγή για μικρούς και μεγάλους

Συστατικά
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας για όλες τις χρήσεις ή Βηρυτού
  • 1 βιτάμ
  • 1 κουτί ζαχαρούχο
  • 1 1/2 νερό (μετράμε με το κουτί ζαχαρούχο)
  • άχνη και κανέλλα
Οδηγίες

  1. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ.
  2. Τσαλακώνουμε τα φύλλα ένα-ένα με τα χέρια για να γίνουν φωλίτσες.
  3. Τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο.
  4. Λιώνουμε το βιτάμ και το περιχύνουμε πάνω στα φύλλα.
  5. Προσοχή να πάει παντού!
  6. Φουρνίζουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
  7. Όσο ψήνεται, αραιώνουμε το ζαχαρούχο με το νερό
  8. Στο μισάωρο βγάζουμε το πυρέξ και ρίχνουμε το ζαχαρούχο πάνω στα φύλλα.
  9. Φουρνίζουμε πάλι για άλλα 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.
  10. Πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλλα
Σχόλια
Σχόλιο από bhsaria58 , Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Aννάκι είναι πράγματι εύκολη ,μήπως είναι σαν την μπουγάτσα θεσσαλονίκης την σκέτη όλο φύλλο που είναι?μου αρέσει πάρα πολύ!!!!και μάλιστα αυτή η μπουγάτσα θέλει ζάχαρη κανονική όχι άχνη και μπόλικη κανέλα.
Σχόλιο από marianta , Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία συνταγή annaki! Εύκολη, γρήγορη και φαντάζομαι γευστικότατη!
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχη! Ελαφριά και πεντανόστιμη! Τη φτιάχνω κι εγώ έτσι Annaki πολλές φορές. Να είσαι καλά που μου τη θύμησες, κι έχω καιρό να την κάνω!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Η μπουγάτσα αυτή όσο εύκολη είναι τόσο νόστιμη γίνεται!!!τη φτιάχνω όταν θέλω κάτι γρήγορο κι εύκολα.Μπράβο Αννάκι!!
Σχόλιο από Βαλεντίνη , Τετάρτη, 18 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπραβο Annaki, πολυ καλη η συνταγή σου και γρηγορη. Σε 1 ωρα η μπουγατσα ηταν έτοιμη και σε 2 ωρες δεν υπηρχε ουτε κομματακι για δειγμα. Νοστιμοτατη!!!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2011
Η φωτογραφία από τη Σούλα!
Μεταφορά στην κορυφή