Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπουγιουρντί... και να καίει

recipe image
Προστέθηκε απόMargo, Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή
Ένα καυτερό ορεκτικό, για τις κρύες ημέρες!
Συστατικά
  • 2 μεγάλες χοντρές ροδέλες ντομάτας
  • 2 χοντρές φέτες τυρί Φέτα
  • Ρίγανη
  • Μπούκοβο
  • Πάπρικα
  • Ελαιόλαδο
Οδηγίες


  1. Σε πυρίμαχο μικρό σκεύος ρίχνουμε ελαιόλαδο.
  2. Τοποθετούμε την 1η ροδέλα ντομάτας, μετά επάνω τη φέτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη και μπούκοβο.
  3. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία: ντομάτα, φέτα, ρίγανη μπούκοβο.
  4. Τελειώνουμε πασπαλίζοντας πάπρικα γλυκιά και ελαιόλαδο.
  5. Ψήνουμε στους 230 C για 15-20 λεπτά.





Μια παραλλαγή της συνταγής από την Dafni
Τα υλικά τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο και με προσθήκη κέτσαπ και πιπεριάς !

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν δεν επιθυμούμε το μπουγιουρντί καυτερό μπορούμε να μην βάλουμε μπούκοβο και να προσθέσουμε μόνο πάπρικα γλυκιά.
  • Αν το θέλουμε λιγότερο καυτερό, μπορούμε να μην προσθέσουμε τα σποράκια της καυτερής πιπεριάς (μπούκοβο) αλλά μόνο την τριμμένη σάρκα της.

Υπάρχει στο site μας παρόμοια συνταγή για  Μπουγιουρντί

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπουγιουρντί και πάσης Ελλάδος!!!Λάβε 5 πιρούνια και να ....καίνε!!! :) :)
Σχόλιο από Elefteria , Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
αν και εμεις δεν βαζουμε παπρικα και μπουκοβο, αλλα μονο τα καφτερα απο τον κηπο του παππου, συν οδευει σχεδον ολα μας τα φαγητα.
τις προαλλες που... δεν το φαγαμε το εβαλα στο ψυγειο και μετα στο μουλτι. η ποιο τελεια αλοιφη που φαγαμε ποτε!!!!
Μεταφορά στην κορυφή