Μπουγιουρντί

- Φέτα σκληρή
- Πιπεριά καυτερή
- Πιπεριά χρωματιστή
- Λάδι
- Ντομάτα σε φέτες ή καρέ
- αλάτι
Σε μικρό πυρέξ ή σε φόρμα μακρόστενη σαν αυτή του ψωμιού, βάζω και καλύπτω τον πάτο με μια λεπτή στρώση τυρί φέτα σκληρή.
- Πάνω βάζω ρίγανη, φρέσκια πιπεριά καυτερή ψιλ/νη και φέτες πολύ λεπτές ντομάτα ή και λιαστή.
- Το ίδιο άλλη μια φορά και τελειώνω με ντομάτα, λάδι ή φέτες κασέρι.
- Ψήνω στο φούρνο περίπου 20 λεπτά.
- Επίσης μπορεί να ψηθεί και μία στρώση φέτα με συνοδευτικά σε αλουμινόχαρτο με λαδόκολλα, που το κλείνουμε και ψήνουμε κατά τον ίδιο τρόπο στο φούρνο.
- Μια εκδοχή που χρησιμοποιώ τώρα τελευταία είναι να το ψήνω στο φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά περίπου, ιδέα της Dafni.
Σε περίπτωση που δεν έχουμε πιπεριά χρησιμοποιούμε 10-15 σταγόνες ταμπάσκο.
εύκολο,απλό αλλάαα πεντανόστιμο!!!!Μπράβο:))))