Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3366-keikpaplwma.jpg
Κέικ σαν πάπλωμα



Μπουγιουρντί

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Ένας πολύ ωραίος μεζές είναι και το μπουγιουρντί (φέτα στο φούρνο πικάντικη) και γίνεται πολύ εύκολα.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • Φέτα σκληρή
  • Πιπεριά καυτερή
  • Πιπεριά χρωματιστή
  • Λάδι
  • Ντομάτα σε φέτες ή καρέ
  • αλάτι
Οδηγίες
  1. Σε μικρό πυρέξ ή σε φόρμα μακρόστενη σαν αυτή του ψωμιού, βάζω και καλύπτω τον πάτο με μια λεπτή στρώση τυρί φέτα σκληρή.
  2. Πάνω βάζω ρίγανη, φρέσκια πιπεριά καυτερή ψιλ/νη και φέτες πολύ λεπτές ντομάτα ή και λιαστή.
  3. Το ίδιο άλλη μια φορά και τελειώνω με ντομάτα, λάδι ή φέτες κασέρι.
  4. Ψήνω στο φούρνο περίπου 20 λεπτά.
  5. Επίσης μπορεί να ψηθεί και μία στρώση φέτα με συνοδευτικά σε αλουμινόχαρτο με λαδόκολλα, που το κλείνουμε και ψήνουμε κατά τον ίδιο τρόπο στο φούρνο.
  6. Μια εκδοχή που χρησιμοποιώ τώρα τελευταία είναι να το ψήνω στο φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά περίπου, ιδέα της Dafni.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Σε περίπτωση που δεν έχουμε πιπεριά χρησιμοποιούμε 10-15 σταγόνες ταμπάσκο.

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 09 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ηλιάννα τέλειο το μπουγιουρντί!!!!!!!!!!!
εύκολο,απλό αλλάαα πεντανόστιμο!!!!Μπράβο:))))
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2011
Η φωτογραφία από τη Vasiliki Ver που έφτιαξε τη συνταγή.

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από ελσα , Τρίτη, 14 Μάιος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Έτσι ακριβώς το κάνω κι εγώ ,όταν ψήνω κάτι στο φούρνο της κουζίνας το βάζω σε πήλινο,το σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και κανω 2-3 τρυπούλες να φεύγει ο ατμός να μη γίνει σούπα,κι οταν βιάζομαι το κάνω στο φούρνο μικροκυμάτων...αν δεν έχω πιπεριά καυτερή βάζω μπούκοβο...νοστιμότατο!!!!
Μεταφορά στην κορυφή