Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπουγιουρντί

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016
none
Περιγραφή

Νόστιμος μεζές με τυράκια!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 300 γραμμάρια τυρί φέτα κομμένο κυβάκια,
  • 300 γραμμάρια κασέρι πικάντικο κομμένο κυβάκια,
  • 2 ντομάτες μέτριες ξεφλουδισμένες και κομμένες κυβάκια,
  • μισή καυτερή πιπεριά κομμένη ροδελίτσες ,
  • λάδι,
  • ρίγανη.
Οδηγίες
  1. Σε 2 πήλινα γκιουβετσάκια με διάμετρο 15 πόντους περίπου στρώνουμε τα κυβάκια των τυριών εναλλάξ με τα κυβάκια της ντομάτας.
  2. Σκορπάμε ανάμεσα τις ροδελίτσες της πιπεριάς.
  3. Βάζουμε από πάνω την τελευταία δόση τυριών ,ραντίζουμε με λάδι και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
  4. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα τυριά!
Λίγα μυστικά ακόμα

Θεσσαλονικιώτικος μεζές για ούζο και όχι μόνο!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή