Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπριζόλα Στρουθοκαμήλου με κονιάκ και μαυροδάφνη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 05 Δεκέμβριος 2010
none
Περιγραφή Ένας νόστιμος τρόπος να φτιάξουμε την αγαπημένη σε αρκετούς στρουθοκάμηλο.
Συστατικά
  • 2  Μπριζόλες   στρουθοκάμηλου σχεδόν 200 γρ ή μία
  • 1 κ,σ  Βούτυρο
  • 1 κ σ λάδι
  • 4 κουταλιές σούπας Κονιάκ
  • 1|2 ποτήρι μαυροδάφνη
  • 1 κουταλιά της σούπας χοντροκομμένο μαύρο Πιπέρι
  • 1 κ,σ πιπέρι   πράσινο
  • 1 φλιτζάνι Κρέμα γάλακτος ή Crème fraîche
  • Αλάτι
Οδηγίες
  1. Ζεσταίνουμε το λάδι ροδίζουμε το κρέας από τις δύο πλευρές για 2 λεπτά ακριβώς. Αφαιρέστε το κρέας και αφαιρέστε το λάδι από το τηγάνι.
  2. Τώρα, βάζουμε το βούτυρο στο τηγάνι. καί πάλι τό κρέας. Για άλλη μια φορά σε χαμηλή φωτιά τηγανίζουμε το κρέας (περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά). αλατίζουμε τίς  μπριζόλες και πιπέρι.
  3. Ρίχνουμε το κονιάκ και τό ανάβουμε  νά  φλαμπαριστή  Προσθέστε τό πράσινο  πιπέρι, κρέμα γάλακτος.καί τήν μαυροδάφνη, άν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο αλάτι και τό αφήνουμε μόνο περίπου 6 λεπτά να σιγοβράσει.
  4. Η σάλτσα έχει μια ελαφρώς ξινή γεύση που πηγαίνει πολύ καλά με τις μπριζόλες στρουθοκαμήλου και ενισχύει τη φυσική γεύση.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή