Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

454-cheese-forma.jpg
Cheesecake με ροδάκινα



Μπριζόλες φούρνου γεμιστές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2013
none
Περιγραφή

Μπριζόλες μοσχαρίσιες σε ρολό γεμιστές με τυρί, γαλοπούλα και πιπεριές!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4-6 άτομα
  •    4 μπριζόλες χωρίς κόκκαλα,
  •    4 φέτες τυρί του τοστ με λίγα λιπαρά,
  •    4 φέτες γαλοπούλα,
  •    1 πιπεριά Φλωρίνης σε λωρίδες,
  •    4-5 πατάτες σε φέτες,
  •    2 ντομάτες σε φέτες,
  •    5 σκ. σκόρδο σε φέτες,
  •    1 φλ. λάδι,
  •    1 1/2 φλ.νερό,
  •    1 κ. γλ. ρίγανη,
  •    αλατοπίπερο, κύμινο,
  •    χυμό λεμόνι.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στο ταψί μας τις πατάτες, σκόρδο, πασπαλίζουμε ρίγανη, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε λάδι, το χυμό και νερό.
  2. Έχουμε ζητήσει από τον χασάπη μας να ξεκοκαλίσει τις μπριζόλες και να τις "χτυπήσει" λίγο.   Τις ανοίγουμε, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε κύμινο και ρίγανη, απάνω σε κάθε μπριζόλα βάζουμε μια φέτα τυρί, μια φέτα γαλοπούλα, φέτα(ες) ντομάτας, λωρίδα πιπεριάς, φέτες σκόρδου, αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε σε ρολό στερεώνοντας με οδοντογλυφίδες.
  3. Τις βάζουμε πάνω στις πατάτες, τις λαδώνουμε καλά και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 1 1/2 ώρα.
  5. Σερβίρουμε κόβοντας τα ρολά φέτες μαζί με τις πατάτες.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να φτιάξουμε τα ρολά μας και με χοιρινές μπριζόλες, λεπτές και αφαιρώντας τα κόκκαλα. Νερό μου έπεσε πολύ, 1 φλυτζάνι είναι αρκετό γιατί βγάζουν και οι ντομάτες τα υγρά τους. Χυμό λεμόνι βάζουμε όσο θέλουμε κι αν μας αρέσει.

Σχόλια
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013
Υπέροχο πεντανόστιμο και μυρωδάτο φαγητό ! Μπράβο Βασιλική!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2013
Σε ευχαριστώ πολύ Τζένη!!
Μεταφορά στην κορυφή