Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1591-kalitsounia.jpg
Κρητικά καλτσούνια



Μπριζόλες με πέστο βασιλικού και γιαούρτι

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πικάντικες μπριζόλες ψημένες στο τηγάνι με πέστο βασιλικού.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
  • 3 κουτ. σ. λαδι
  • 4 κουτ. σ. πέστο βασιλικού
  • 4 κουτ. σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • αλατοπίπερο
  • 1 φλ. νερό.

Για το σερβίρισμα:

  • 500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας ή ρύζι ή πουρέ!
Οδηγίες

  1. Σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τις μπριζόλες από τις δυο πλευρές να ροδίσουν.
  2. Σε ένα μπολ αραιώνουμε το πέστο σε 1 φλιτζάνι νερό. Το προσθέτουμε στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  3. Αφήνουμε τις μπριζόλες να μαγειρευτούν με το πέστο για 10 λεπτά ακόμη, ενώ φροντίζουμε να τις γυρίζουμε τακτικά. Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι.
  4. Ανακινούμε το τηγάνι για να πάει η σάλτσα παντού, ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μαλακά με ξύλινο κουτάλι. Αφήνουμε 5' και σερβίρουμε τις μπριζόλες.
  5. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα σουρώσουμε, τα λαδώνουμε ή ετοιμάζουμε πουρέ ή ρυζι και συνοδεύουμε μ' αυτά τις μπριζόλες.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εύκολο -γρήγορο και πολύ πικάντικο φαγητό!! Από την Ντίνα Νικολάου!

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011
Το αγαπημένο πέστο τώρα και σε μπριζόλα!!!!Πόση ώρα περίπου θέλει ψήσιμο συνολικά η μοσχαρίσια ώστε να είναι έτοιμη για φάγωμα;
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Ηλιάννα σε 30' με 35'είναι έτοιμες οι μπριζόλες,γίνονται λουκούμι σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο το τηγάνι μας!!
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πεντανόστιμες οι μπριζόλες θα γίνονται!! Ωραία διαφορετική πρόταση από τα συνηθισμένα!
Μεταφορά στην κορυφή