Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μπριζόλες με σάλτσα λαχανικών

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017
none
Περιγραφή

Πολύ γρήγορο και νόστιμο φαγητό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 1 μέτριο καρότο
  • 1 πατάτα
  • 3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 150 ml λευκό κρασί
  • 150 ml ζεστό νερό
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι.
Οδηγίες
  1. Στο μπλέντερ ή το μούλτι βάζουμε το καρότο, την πατάτα, το ζεστό νερό, τη μουστάρδα και χτυπάμε για περίπου 2-3 λεπτά, έως ότου πολτοποιηθούν.
  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ή σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τις μπριζόλες, για 3 - 4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν. Αν δεν χωράνε όλες μαζί στο σκεύος, τις ψήνουμε σε δύο δόσεις, μοιράζοντας τα υλικά στα δύο.
  3. Σβήνουμε με το κρασί , αφήνουμε 2 - 3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε τα πολτοποιημένα λαχανικά, σκορπίζουμε το σέλερι, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά μας , σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου άλλα 20-30 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
  5. Συνοδεύουμε με πιλάφι και πράσινη σαλάτα ή με τηγανητές πατάτες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνταγή από τη Νίκη Χρυσανθίδου

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή