Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπριζόλες στη γάστρα με ντομάτα και φέτα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Η ντομάτα κάνει τις μπριζόλες μας ζουμερές και η φέτα με την πιπεριά δίνει μια πικάντικη γεύση!

 

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
  • 2 μεγάλες μοσχαρίσιες μπριζόλες,
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη,
  • φέτες ντομάτας(περίπου 2 μέτριες),
  • θρούμπη ή ρίγανη,
  • αλατοπίπερο,
  • φέτα σκληρή(τυρί)
  • χυμό από μισό λεμόνι,
  • λάδι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε, στραγγίζουμε τις μπριζόλες μας, αλατοπιπερώνουμε και τις αλείφουμε καλά με λάδι.
  2. Τις βάζουμε σε πυρέξ, κατά προτίμηση με καπάκι, ρίχνουμε θρούμπη, το χυμό λεμόνι, την πιπεριά ψιλοκομμένη και σκεπάζουμε τις μπριζόλες με φέτες ντομάτας και από πάνω φέτες τυρί.
  3. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα στον αέρα και 1 1/2 ώρα στις αντιστάσεις, μέχρι το κρέας να μαλακώσει αρκετά αλλά να είναι ζουμερό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έφτιαξα χοιρινές μπριζόλες, τις έβαλα στο ταψί του φούρνου μου και τα πρώτα 30' το σκέπασα με αλουμινόχαρτο, μετά το αφαίρεσα να πάρει χρώμα.

Τις πιπεριές τις έβαλα σε μπαστουνάκια ,επίσης πρόσθεσα πατάτες που ψήθηκαν μαζί.

Η συνταγή από εδώ 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή