Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Mυλοκόπι στο φούρνο με πατάτες

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμο και ελαφρύ φαγητό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 2-3 ψαράκια μυλοκόπι(ανάλογα το μέγεθος),
  • 4 πατάτες κομμένες μέτριες,όχι πολυ χοντρές,
  • 3 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες,
  • 2-3 δαφνόφυλλα,
  • ρίγανη,αλατοπίπερο,
  • 1/2 φλ. τσαγιού λάδι,
  • χυμό από 2 ζουμερά λεμόνια,
  • 1 φλ. του καφέ νερό.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε τα ψάρια μας.
  2. Αλατοπιπερώνουμε, τα αλείφουμε καλά με λάδι και λεμόνι.
  3. Βάζουμε σε ταψί τα ψαράκια ,ανάμεσα τις πατάτες μέτριες κομμένες για να ψηθούν μαζί με τα ψάρια,τις αλατοπιπερώνουμε κι αυτές ,πασπαλίζουμε με ρίγανη και το σκόρδο τέλος βάζουμε και τα δαφνόφυλλα απάνω.
  4. Ρίχνουμε λάδι και το νερό,αφήνουμε να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο 180-190ο ΄για 30 λεπτά.
  5. Στο τέλος ρίχνουμε τον χυμό λεμόνι και αφήνουμε 10' ακόμα στο φούρνο να απορροφήσει τον χυμό και να ροδίσουν πατάτες και ψάρι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ λέω στον ψαρά και μου τα φιλετάρει γίνονται πολύ πιο γρήγορα και τρώγονται από όλους!
Βασική συνταγή εδώ: http://magyreuontas.blogspot.gr/2012/07/m_04.html#.V-ZqJDVHbU0 με δικές μου μικρές αλλαγές .

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή