Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Παγωτό κάστανο με σοκολάτα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016
none
Περιγραφή

Ένα παγωτό φθινοπωρινό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1200 γραμμάρια κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα,
  • 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος.
  • 1 και 1/2φλιτζάνι ζάχαρη,
  • 250 γραμμάρια κουβερτούρα κομμένη μικρά κομματάκια κουβερτούρα σοκολάτα.
  • 2 κουτ,γλυκού κονιάκ,
  • 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα.
Οδηγίες
  1. Περνάμε από το μούλτι τα βρασμένα κάστανα.
  2. Χτυπάμε την κρέμα με την ζάχαρη και την βάζουμε στο ψυγείο.
  3. Ανακατεύουμε την κρέμα με τα κάστανα και την κουβερτούρα,προσθέτουμε την κανέλα και το κονιάκ.Βάζουμε στην κατάψυξη το μείγμα.Όταν αρχίζει να πήζει το ξαναχτυπάμε και το βάζουμε να παγώσει εντελώς.
  4. Πριν το σερβίρουμε το βγάζουμε από το ψυγείο 15 λεπτά πριν.
  5. Πασπαλίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Την συνταγή αυτή την έκανε η φίλη μου Μάρα σε κορμό.Εγώ την πήγα ένα βήμα παρακάτω και την έκανα παγωτό!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή