Παγωτό Στρατσιατέλα
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
- 240 γρ γάλα εβαπορέ
- 200 γρ γιαούρτι η γιαούρτι βανίλιας αν έχετε
- 2 φακελάκια βανίλια
- λίγη βανίλια εσάς, αν εχτε
- 2 κ,γ χυμό λεμόνι
- 150 γρ ζάχαρη η ζάχαρη σε υγρό, για όσους το θέλουν χωρίς ζάχαρη για πιο λάιτ
- 150 γρ σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια
Οδηγίες

- Βαζουμε το γαλα στην κατάψυξη για 2 -2 1|2 ωρες και το κουναμε που και που.
- Βάζουμε το παγωμένο γάλα σε μια λεκάνη του μιξερ και το χτυπάμε να αφρατεψη και να εχει τον τριπλασιο ογκο ,
- Ριχνουμε σιγα σιγα τη ζαχαρη ,τις βανιλιες και το εσανς, συνεχιζουμε παντα το χτυπημα, προσθετουμε και το Χυμο λεμονι και το γιαουρτι στο τελος και την κομενη σοκολατα
- Ριχνουμε την αφράτη κρεμα στην παγωτομηχανη και κανουμε το παγωτο μας.
Σχόλια
Λατρεύω τα παγωτά γενικώς!!!
Τι εννοείς 2 φακελάκια βανίλια;
Hlianna leo tis banilies pou basoume sta glika edo tis exoume mesa se fakelakia!
Ωραίο και δεν εχει και κρεμα γαλακτος θα ειναι και αρκετα λαιτ!
bianka μουεπηρεαστηκα απο τα παγωτα σου και πηρα παγωτομηχανη για να δινω στα εγγονια μουπες μου ποση ωρα το χτυπας και μετα τι κανουμε?θαεπανελθω για τα σκουφακια
Στην παγωτομηχανή ρίχνουμε το μείγμα που έχουμε ετοιμάσει για παγωτό, κρύο πάντα και το αφήνουμε μέσα μέχρι να πήξει το μείγμα, περίπου 20 με 25 λεπτά της ώρας, θα δεις εσύ πότε θα έχει πήξει. Το μεταφέρεις μετά σε δοχείο στην κατάψυξη. Πρέπει το δοχείο της παγωτομηχανής να το έχεις τουλάχιστον ένα 24ωρο στην κατάψυξη. Δεν γνωρίζω βέβαια εσύ ποια παγωτομηχανη έχεις, αλλά λίγο πολύ όλες πρέπει να λειτουργούν κατα τον ιδιο τρόπο. Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν που έχω στις φωτογραφίες για παγωτό σοκολάτα και παγωτό με γιαουρτι και ροδάκινο.
etsi akribos einai opos lei h Hlianna
ektos aftou einai mixanes alles pou den theloun na to balis tin lekani tous stin katapsiksi giati pagonoun mones tous to pagoto alla kai autes kanoun pali se 30 lepta etoimo to pagoto kai to trome amesos!!axaxaaxaxax!!
απιθανο το παγωτο σου Μπιανκα!και ευκολη υποθεση!