Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1951-taramosalataasprh11.jpg
΄Ασπρη ταραμοσαλάτα



Παριανή μαγερική με χοιρινό

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 17 Οκτώβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Στο ταψί ψημένο και στα γκιουβετσάκια, γκρατιναρισμένο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 & 1 / 2 κιλό χοιρινό κομμένο κομματάκια.
  • 3 κρεμμύδια φέτες.
  • 3 σκελίδες σκόρδου κομμένες μπαστουνάκια.
  • 1 μικρή κούπα λάδι.
  • 300 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα φετούλες.
  • 3 πράσινες πιπεριές και μία κόκκινη ψιλοκομμένες.
  • 1 μεγάλη κούπα ντοματοχυμό.
  • Αλάτι, πιπέρι, θυμάρι.
  • 1 ποτηράκι κρασί μπρούσκο,
  • νερό.

Για το γαρνίρισμα: φέτες ντομάτας, κρίκους πράσινης πιπεριάς, τυρί φέτα τριμμένο.

Οδηγίες
  1. Κόβουμε μικρά κομμάτια το κρέας το πλένουμε και το στραγγίζουμε.
  2. Tα βάζουμε στο ταψί προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός της γαρνιτούρας. Βάζουμε επίσης ένα ποτήρι νερό και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου ώρα μιάμιση. Ανακατεύουμε που και που το φαγητό μας.
  3. Το μοιράζουμε σε γκιουβετσάκια, το γαρνίρουμε με φέτα ντομάτας, κρίκους πιπεριάς και τυρί τριμμένο. Το βάζουμε στο γκριλ λίγη ώρα.
  4. Σερβίρουμε με σαλάτες και κρασί το ίδιο μαυτό που βάλαμε στο ταψί.
Λίγα μυστικά ακόμα

Ο χρόνος ψησίματος και οι βαθμοί ποικίλουν από φούρνο σε φούρνο. Γιαυτό πάντα πρέπει να προσέχουμε το φαγητό μας.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2010
Aυτό πολύ νόστιμο φαγητό, με τι άλλο κρέας μπορούμε να το φτιάξουμε; Μοσχάρι ή κοτόπουλο κτλ.;
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2010
Το μοσχάρι πρέπει να βράσει πρώτα στην κατσαρόλα,αλλά το κοτόπουλο σίγουρα θα γίνει καλό με τον ίδιο τρόπο!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πραγματι νοστιμο φαγητο
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Το κανω και γω αυτο το φαγακι ,μονο που προσθετω και τυρια κιτρινα μαλακα κομμενα καρε οταν το βαζω στο πηλινο και πριν την γαρνιτουρα,οπως και να εχει εναι πολυ σουπερ!Μπραβο Ειρηνη!
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2010
Με χοιρινό το κάνεις και εσύ χρύσα ή και με άλλο κρέας;
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2010
τις περισσοτερες φορες που το εκανα ηταν με μοσχαρι αφου πρωτα το εβρασα καλα,το δοκιμασα και με χοιρινο ,με μοσχαρι μου αρεσει μακραν.
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 24 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εξαιρετική η μαγερική σου Ειρήνη!! Ωραιότατα τα πήλινα και για τραπέζι!!
Μεταφορά στην κορυφή