Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πατάτες Ακορντεόν

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Πολύ νόστιμες και εμφανίσιμες πατάτες!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1200 γρ.  πατάτες   μέτριες
  • Mαργαρίνη για το άλειμμα
  • αλάτι
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 2 κ,σ. τυρί   παρμεζάνα
Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες τις πλένουμε και με χαρτί κουζίνας τις σκουπίζουμε καλά να μην έχουν νερά
  2. Τις κόβουμε σε 1/2 πόντο πάχος,  αλλά όχι μέχρι κάτω, έτσι που να κρατούνται
  3. Καλύτερα είναι να τις βάλουμε σε ένα κουτάλι και να τις κόψουμε, έτσι δεν κόβονται μέχρι κάτω
  4. Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
  5. Παίρνουμε ένα πυρέξ και το βουτυρώνουμε
  6. Βάζουμε τις πατάτες κολλητά δίπλα την  μια από την άλλη
  7. Το μέρος που είναι άκοπο, να πατάει  στον πάτο από το πυρέξ
  8. Αλατίζουμε και βάζουμε με  ένα κουταλάκι βούτυρο επάνω στις πατάτες
  9. Ψήνουμε πρώτα για 20 λεπτά, μετά τις ξαναβουτυρώνουμε με το ίδιο βούτυρο που έχει μέσα τι πυρέξ
  10. Τις βάζουμε πάλι στον φούρνο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 40 λεπτά
  11. 5 λεπτά πριν τις βγάλουμε τις πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και σερβίρουμε αμέσως

 

Λίγα μυστικά ακόμα


Σχόλια
Σχόλιο από mamakoulina , Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Bianka μεγαλουργείς όπως πάντα!!
Ότι πρέπει για τραπεζώματα και όχι μόνο.
Σχόλιο από Ermioni , Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 11 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Πραγματικά ωραιότατη γαρνιτούρα για κρέας ή ψάρι!
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Κυριακή, 11 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αχ Μπιανκα ακαταμαχητη ,ποσα δεν εχω μαθει απο σενα .Η καθε συνταγη σου εχει και ενα φανερο μυστικο .Να τωρα αυτο εδω το κολπο με το κουταλι .
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 20 Μάρτιος 2011
Η φωτογραφία από τη Βασιλική που έφτιαξε τη συνταγή!


Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 16 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατες οι πατατούλες, Βιανκα, μπράβο!!!Όλοι τις ευχαριστήθηκαν,
Μεταφορά στην κορυφή