Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1591-kalitsounia.jpg
Κρητικά καλτσούνια



Παύλοβα η αιθέρια

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2013
none
Περιγραφή

Αέρινο γλυκό,  σαν πούπουλο!

Συστατικά
  • 6 ασπράδια αυγού.
  • 200 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 200 γραμμάρια άχνη.
  • Άλλα 50 γραμμάρια άχνη.
  • 250 κρέμα γάλακτος.
  • 1 κιλό φράουλες.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα. Σταματάμε και ανακατεύοντας με σπάτουλα προσθέτουμε την άχνη λίγη-λίγη.
  2. Βάζουμε σε ρηχό ταψί με λαδόκολλα την μαρέγκα σε στρογγυλό σχήμα. Ψήνουμε 4 ώρες σε θερμοκρασία 90 βαθμών. Αφήνουμε να κρυώσει μέσα στον σβηστό φούρνο.
  3. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή κρέμα δίχως ζάχαρη. Την προσθέτουμε επάνω στην παύλοβα.
  4. Χωρίζουμε τις φράουλες στην μέση ,και βάζουμε τις ομοιόμορφες επάνω στην τούρτα, φυσικά αφου τις καθαρίσουμε.
  5. Τις υπόλοιπες τις περνάμε από το μούλτι και τις βράζουμε για λίγα λεπτά με τα άλλα 50 γραμμάρια άχνης.
  6. Αφού κρυώσει η σάλτσα γαρνίρουμε μαυτήν την Παύλοβα μας! Τρώγεται φρέσκια.
Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι του Παρλιάρου.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή