Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1689-mageirikesdiadromes.jpg
Σοκολατόπιτα όνειρο



Παζαριώτικος χαλβάς

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Ο γνωστός μας χαλβάς ,που τον βρίσκουμε στα παζάρια ,όχι μόνο των Φαρσάλων!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1,2 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο.
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού νισεστέ.
  • 3 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη,
  • 4 φλιτζάνια τσαγιού νερό.
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και καβουρντισμένα ,
  • 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
  • ζάχαρη καστανή ,
  • σουσάμι ,κανέλα.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το νερό το νισεστέ το ηλιέλαιο τα φλιτζάνια την ζάχαρη,τα αμύγδαλα ανακατεύουμε καλά .
  2. Βάζουμε στην φωτιά τις 8 κουταλιές ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα ,να καραμελλώσει χωρίς να γίνει σκούρο.
  3. Ρίχνουμε προσεκτικά το μείγμα των υλικών στην καραμέλλα και ανακατεύουμε γρήγορα.
  4. Συνεχίζουμε μέχρι να πηχτώσει καλά.Το αδειάζουμε σε μέτριο ταψάκι τον στρώνουμε καλά,ρίχνουμε από πάνω καστανή ζάχαρη,την κανέλα και σουσάμι (αν θέλουμε )και το βάζουμε στο φούρνο,στο γκρίλ μέχρι να πάρει ρόδινο χρώμα και να βγάζει φυσαλίδες.
  5. Τον φέρνουμε τούμπα σε μεγαλυτερο ταψί και από εκεί πάλι τούμπα σε πιατέλα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Η βασική συνταγή είναι από την Sofouleli ,έκανα μικρές αλλαγές.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή