Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πικάντικη μαρμελάδα πιπεριάς

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Σερβίρεται με κεφτέδες, με τυριά, με ψητό κρέας σχάρας, σε μπάρμπεκιου, σε Fondue και ό,τι άλλο φανταστεί κάνεις.

Συστατικά
  •    1 κιλο κοκκινες πιπεριες καθαρισμενες και κομμενες σε κυβακια
  •     5 κρεμμυδια καθαρισμενα και κομμενα σε κυβακια
  •     5 σκελιδες σκορδο καθαρισμενες και κομμενες σε κυβακια
  •     250 ml λευκο ξυδι
  •     200 γρ. λευκη ζαχαρη
  •     100 γρ.  καστανη ζαχαρη
  •     5 πιπεριτσες τσιλι αλεσμενες
  •     2 κ.σ. ελαιολαδο
  •     1 κ.γ. αλατι
Οδηγίες
  1. Ζεσταινουμε σε μια κατσαρολα το ελαιολαδο και προσθετουμε το κρεμμυδι μεχρι να γινει γυαλιστερο, στη συνεχεια προσθετουμε τις πιπεριες και τ΄αφηνουμε να σωταριστουν ολα μαζι.
  2. Προσθετουμε και το σκορδο το οποιο δεν το αφηνουμε να ροδισει γιατι θα γινει πικρο. Σβηνουμε με το ξυδι και προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα και τ΄αφγηνουμε να βρασουν μεχρι να εχουμε ενα παχυρευστο αποτελεσμα

 

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ καλή πρέπει να είναι!!!!
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 31 Μάιος 2015
Αυτη εδω η συνταγη ειναι σχεδον ιδια στη γευση με το Ajvar που βαζω σε μπιφτεκια,κεφτδες η σε πολυ πικαντικες σαλτσες
Μεταφορά στην κορυφή