Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1055-1053-eikona20g1.jpg
Κροκέτες από κρέας



Πλεξούδες με αλμυρή γέμιση

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τρίτη, 16 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Τέλεια ζύμη για αλμυρή γέμιση.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 φλυτζανα χλιαρο γαλα
  • 1/2 φλυτζανα σπορελαιο
  • 1 αυγο
  • 1/2 κουταλακι αλατι
  • 1 κουταλακι ζαχαρη
  • 1 φακελακι μαγια
  • 500 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις περίπου
Οδηγίες
  1. Λιωνω τη μαγια με το χλιαρο γαλα
  2. Και μετα ριχνω ολα τα υλικα με τελευταιο το αλευρι και ζυμώνουμε να γίνει μια μαλακή ζύμη που κολλάει ελάχιστα.
  3. Το σκεπαζω και το αφηνω να φουσκωσει.
  4. Χωρίζω στα 2 τη ζύμη και ανοιγω φυλλο.
  5. Μεσα εγω ψιλοκοβω το ζαμπον και το τυρι. Πολυ ωραιο ειναι με φιλαδελφεια και σαλαμι μπυρας.
  6. Ειναι και πολυ ωραίο, αντι για σαλάμι, σολομός.
  7. Απο πανω αλείφουμε με κρόκο αυγου και ψηνουμε σε 180-200 βαθμούς για 25-30'.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή