Πουλέντα
- 12 κουταλιές καλαμποκάλευρο
- 1 πρέζα σταφίδες ( μαύρες η ξανθές)
- 3 κουταλιές λάδι
- νερό
- αλάτι
- Σε μικρή βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό ως τη μέση.
- Προσθέτουμε το λάδι και το αλάτι.
- Μόλις ζεστάνει ελαφρά (χλιαρό), ρίχνουμε κουταλιά- κουταλιά το καλαμποκάλευρο ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινο κουτάλι για να μην σβολιάσει.
- Αφήνουμε να βράσει ωσότου πήξει και προσθέτουμε τις σταφίδες.
- Σερβίρουμε σε μεγάλο ρηχό πιάτο.




ωραια συνταγη μπραβω Λενιω