Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πράσινες ταλιατέλες με φέτα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 10 Δεκέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια νόστιμη μεσογειακή μακαρονάδα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 πακέτο ταλιατέλλες
  • 2 σκ. Σκόρδο στην πρέσα
  • 4 κόκκινες ντομάτες ψιλ/νες και ξεφλουδισμένες ή 1 κουτί κονκασέ
  • 7-8 φύλλα βασιλικού
  • Λίγη φρέσκια ρίγανη ή ελάχιστη ξερή
  • 15 ελιές  μαύρες χωρίς το κουκούτσι
  • ¼ σπανάκι
  • 1 κομμάτι φέτα τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
  • Μερικές κ.σ. λάδι
  • 1 κούπα ζωμό κότας
  • Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες




  1. Βράζουμε τις ταλιάτέλλες και παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας που μέσα σε αυτήν θα ρίξουμε τα ζυμαρικά μας ψημένα αλ ντέντε.
  2. Στο τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρω το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτω τις ελιές και τις ντομάτες και το αφήνω για κανένα 10λεπτο να βράσει.
  3. Ρίχνω το σπανάκι, το βασιλικό και τη ρίγανη. Προσθέτω και το ζωμό και βράζω για 5 λεπτά ακόμα. Προσθέτω αλάτι με προσοχή και πιπέρι. Το ζωμό τον ρίχνω ανάλογα με τα υγρά που θα έχει η σάλτσα μας.
  4. Όταν είναι έτοιμη, παίρνω τις ταλιατέλλες από την κατσαρόλα με μια κουτάλα και τις προσθέτω στη σάλτσα μου. Ανακατεύω και σερβίρω με τριμμένη φέτα.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 11 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μεσογειακό και πεντανόστιμο πιάτο!!
Σχόλιο από hrisag , Κυριακή, 12 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Στα γρηγορα μια υπεροχη μακαροναδα,αρωματικη και μεσογειακη γευση.
Μεταφορά στην κορυφή