Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Ψάρι Φιλέτο Bordelaise

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 12 Ιούνιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή Ένας πολύ νόστιμος τρόπος να φτιάξουμε το ψάρι μας στο φούρνο.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες

400 γρ φιλέτο σολομού ή μπακαλιάρου
1 κουταλιά της σούπας λάδι
20 γρ. βούτυρο
1 μικρό κρεμμύδι σε ζάρια κομμένο
1 σκελίδα σκόρδο σε ζάρια κομμένο
30 γρ. παξιμάδι τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό,
4 κουταλιές της σούπας αρωματικά βότανα, από την κατάψυξη, είναι σε κουτάκι (προαιρ.)
Αλατοπίπερο
100 ml Ζωμό ψαριών
χυμό από ½ λεμόνι

Οδηγίες

Πλένουμε τα φιλέτα των ψαριών, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Βάζουμε το λάδι και το βούτυρο να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο σε ζάρια. Και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε τέλος το παξιμάδι, τα βότανα, το αλάτι και το πιπέρι και τα κάνουμε ένα μίγμα.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Βάζουμε τα ψάρια σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ. Βάζουμε επάνω το μείγμα, ρίχνουμε το ζωμό και το βάζουμε στον φούρνο στο μεσαίο μέρος. Ψήνουμε για 15 λεπτά. Μετά από 5 λεπτά το κοιτάμε, αν έχει νερό, αν όχι, ρίχνουμε λίγο ακόμη και το βάζουμε για 10 λεπτά στο γκριλ.

Το σερβίρουμε με λεμόνι, ρύζι ή πατάτες νερόβραστες και σαλάτα.

Σχόλια
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 15 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Το πρωτο που μου ερχεται στο νου,ειναι φινα γευση!εναι γαλλικη συνταγη αν κρινω απο την ονομασια της,και μου αρεσει πολυ!
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 15 Ιούνιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ διαφορετική συνταγή για ψάρι! Εξαιρετική ιδέα!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Σούπερ αρωματικό ψάρι Μπιάνκα!!!!
Μεταφορά στην κορυφή