Ψάρι στη λαδόκολλα με πέστο και ντομάτα

Νόστιμο, ελαφρύ, καλοκαιρινό φαγητό, που γίνεται με όλα τα μεγάλα ψάρια ή φιλέτο ψαριού!
- 4 τσιπούρες ή όποιο άλλο ψάρι θέλετε,
- 400 γρ. ντοματάκια ή ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες,
- 1/4 φλ. τσ. πέστο,
- λίγες ελιές σε φέτες,
- 1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια,
- ρίγανη,αλατοπίπερο,
- μαϊντανό ψιλοκομμένο για το τέλος
- 1 μεγάλη λαδόκολλα
- 2 κ.σ. λάδι.
- Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια μας,τα πλένουμε και αφήνουμε να στραγγίξουν.
- Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει τη λαδόκολλα.
- Σε μπολ ενώνουμε το πέστο,ντομάτες,ελιές,πιπεριές και λάδι.
- Ρίχνουμε με κουτάλι πάνω στα ψάρια από το μείγμα ντομάτας-πέστο,πασπαλίζουμε με αρκετή ρίγανη.
- Κλείνουμε την λαδόκολλα στερεώνοντας την με οδοντογλυφίδες.
- Ψήνουμε 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο,αν θέλετε το ψάρι σας να ροδίσει ανοίξτε τη λαδόκολλα στα 10 τελευταία λεπτά.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας τα ψάρια μας με μαϊντανό.
Μπορούμε να φτιάξουμε με αυτό τον τρόπο φιλέτο μπακαλιάρου,πέρκα,γλώσσα,λιθρίνια κ.αλ.γίνονται πολύ γευστικά και ταυτόχρονα ελαφριά!