Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2812-sokolateniakardia.jpg
Σοκολατένια καρδιά



Ψητό της κατσαρόλας

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2009
none
Περιγραφή

Το ψητό της κατσαρόλας είναι ένα από τα αγαπημένα κυριακάτικα φαγητά της ελληνικής οικογένειας, αλλά και ένα φαγητό που προσφέρουμε όταν κάνουμε τραπέζι ή μπουφέ.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 με 1,5 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κούπα κρασί λευκό
  • μισή κούπα λάδι
  • διάφορα λαχανικά όπως καρότα, κολοκύθια, πράσα, σέλινο, άνηθο ή ό,τι σας βρίσκεται, χοντροκομμένα
  • αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες
  1. Σε κατσαρόλα βάζω το λάδι να κάψει και σοτάρω το κρέας από όλες τις μεριές να ροδοκοκκινίσει.
  2. Μετά προσθέτω τα λαχανικά να σοταριστούν και αυτά και να πάρουν χρώμα.
  3. Στη συνέχεια σβήνω με κρασί και προσθέτω και 1 ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνω να ψηθεί, χαμηλώνοντας τη φωτιά, γύρω στη 1,5 ώρα.
  4. Τέλος σουρώνω το ζουμί από τα λαχανικά και τα πετώ και διορθώνω τη γεύση της σάλτσας μας.
  5. Το σερβίρω με πατάτες με δεντρολίβανο ή με πουρέ ή ακόμα και με ρύζι πιλάφι.
  6. Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 17 Οκτώβριος 2010
Κλασσικό φαγητό,ευπρόσδεκτο απο όλους ! πολύ καλή συνταγή Ιλιάννα! κάπως έτσι το κάνω και γώ!
Μεταφορά στην κορυφή