Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1591-kalitsounia.jpg
Κρητικά καλτσούνια



Ψητό της κατσαρόλας

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2009
none
Περιγραφή

Το ψητό της κατσαρόλας είναι ένα από τα αγαπημένα κυριακάτικα φαγητά της ελληνικής οικογένειας, αλλά και ένα φαγητό που προσφέρουμε όταν κάνουμε τραπέζι ή μπουφέ.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 με 1,5 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κούπα κρασί λευκό
  • μισή κούπα λάδι
  • διάφορα λαχανικά όπως καρότα, κολοκύθια, πράσα, σέλινο, άνηθο ή ό,τι σας βρίσκεται, χοντροκομμένα
  • αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες
  1. Σε κατσαρόλα βάζω το λάδι να κάψει και σοτάρω το κρέας από όλες τις μεριές να ροδοκοκκινίσει.
  2. Μετά προσθέτω τα λαχανικά να σοταριστούν και αυτά και να πάρουν χρώμα.
  3. Στη συνέχεια σβήνω με κρασί και προσθέτω και 1 ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνω να ψηθεί, χαμηλώνοντας τη φωτιά, γύρω στη 1,5 ώρα.
  4. Τέλος σουρώνω το ζουμί από τα λαχανικά και τα πετώ και διορθώνω τη γεύση της σάλτσας μας.
  5. Το σερβίρω με πατάτες με δεντρολίβανο ή με πουρέ ή ακόμα και με ρύζι πιλάφι.
  6. Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 17 Οκτώβριος 2010
Κλασσικό φαγητό,ευπρόσδεκτο απο όλους ! πολύ καλή συνταγή Ιλιάννα! κάπως έτσι το κάνω και γώ!
Μεταφορά στην κορυφή