Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Kansas Metropolis Chiefs at Contemporary Orleans
David77 8.1.2021 6:33
Is it year for the Patriots toward get started
David77 8.1.2021 6:32
Charvarius Ward guarantees his self-proclaimed
David77 8.1.2021 6:31
Charvarius Ward ensures his self-proclaimed lumpis
David77 8.1.2021 6:27
Knee-Jerk Reactions: Colts employ huge minute 50 %
David77 8.1.2021 6:27
Cowboys vs. 49ers ultimate problems short article
David77 8.1.2021 6:25
Bengals waive Takk McKinley and minimize Ohea
David77 8.1.2021 6:24
Panthers vs Lions: 4 issues with Delight of Detroi
David77 8.1.2021 6:24
Countless numbers demonstrate up for AFC East winn
David77 8.1.2021 6:22
Broncos announce 7 days 11 will be remaining house
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:46
Falcoholinks: All the Falcons information oneself
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:45
Jaguars husband or wife with Duval County Manager
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:45
Silver Minings: Postgame response just after Raide
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:43
2020 Houston Texans Activity Working day Reside: T
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:42
The Steelerschecklist of harm grows likely into 7
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:41
Seahawks GM John Schneider incorporates performed
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:40
Pod-TST: Recuperating against Rams reduction towar
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:38
Panthers 23 Falcons 16: 8 winners versus Carolina
Jeremiah 3.12.2020 9:22
Bengals cornerback Adam Jones pleads guilty to
Jeremiah 3.12.2020 9:21
Teams without a bye have a tough road to the Super
Jeremiah 3.12.2020 9:20
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

303-mageirikesdiadromes.jpg
Μεξικάνικη σαλάτα



Ψωμάκια για Hamburger

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή Yπέροχα σπιτικά ψωμάκια για να φτιάχνουμε τα δικά μας Χάμπουργερ!!!!
Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες

  • 500 γρ αλεύρι γιά όλες τίς χρήσεις
  • 240 ml γάλα, ζεστό σε θερμοκρασία δωματίου
  • 60 γρ βούτυρο μαλακό
  • 1 αυγό
  • 1 μαγιά φρέσκα 40 γρ η 1 κ,σ ξερή μαγιά
  •  ¾ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη και τη μαγιά στο γάλα και αφήνουμε γία  λίγα λεπτά. περίπου 5 .
  2. Βάζουμε τό Αλεύρι, το βούτυρο, το αβγό και το αλάτι σε ένα μπολ. τού μίξερ. Ρίχνουμε καί τό γάλα πού είναι ή μαγιά μέσα, ζυμώνουμε πολύ καλά τη ζύμη.
  3.  Καλύψτε το μπολ με ένα πανί και αφήνουμε τη ζύμη για 1 ώρα σε ζεστό  μέρος,
  4. Στη συνέχεια, ζυμώνουμε τη ζύμη πάλι πολύ καλά  και για τουλάχιστον 10 λεπτά στο μίξερ καλύτερα για να μην κουράζουμε τά χέρια μας
  5. Μετά  χωρίζουμε  σε 12 κομμάτια. Κάθε κομμάτι τό πλάθουμε σε μια μπάλα. Όχι ανάμεσα στις παλάμες μας, ο αντίχειρας θα είναι πάντα επάνω στην ζύμη και θα  την σπρώχνει προς τα μέσα.
  6. Δύο ταψιά τής κουζινας βάζουμε  λαδόκολλα και να τοποθετηθείτε εκεί 6 μπάλες σε ένα ταψί τίς πιέζουμε μέ τήν παλάμη μας νά έχουμε  περίπου 1 εκατοστό πάχος, τά βρέχουμε λίγο καί πασπαλίζουμε μέ σουσάμι. τά σκεπάζουμε μέ μία καθαρή πετσετα καί αφήνουμε σέ ζεστό μέρος γιά 45 λεπτά νά φουσκώσουν
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 ° C αέρα  για περίπου 15 λεπτά, αφήστε να κρυώσουν, τά γεμίζουμε μέ ότι υλικά έχουμε, αγγουράκια  κρεμμύδια, πατατούλες τηγανιτές και βέβαια  μπιφτέκι.
  8. Μπορούμε  τά ψωμάκια να τά βάλουμε στή κατάψυξη καί να τα έχουμε  όταν  τα χρειαστούμε!


Λίγα μυστικά ακόμα
Βλέπετε το βίντεο που σας έβαλα, μόνο έτσι κάνουμε ωραία αφράτα ψωμάκια, αυτή την τεχνική την λένε εδω τρόχισμα
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πόσο υπέροχα γίνονται και πόσο αναλυτικά μας τα δίνεις!!!!!
Σχόλιο από hrisag , Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Γεια σου Μπιανκα με τις τεχνικες σου!!!!!αυτο θα πει μαστορισσα!!!
σιγουρα θα το κανω,χιλια σκουφακια .
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσια!! Αφράτα και λαχταριστά!! Ποιος να αντισταθεί;
Σχόλιο από LARA LO , Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2011
Ό,τι χρειαζόμουν!Τα παιδιά μου τρώνε ακόμα και τη σαλάτα σε τέτοια ψωμάκια.Πολύ χρήσιμη συνταγή...Μπράβο σου!Πάρε κι από μένα λίγα σκουφάκια...10 ας πούμε!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011
Και σκέτα τρώγονται αυτά! πεντάμορφα φαίνονται!και σίγουρα και πεντανόστιμα!
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 13 Μάρτιος 2011
H φωτογραφία από τη Βησαρία που έφτιαξε τη συνταγή.
Σχόλιο από peristeri , Δευτέρα, 25 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εχω δοκιμάσει πολλές συνταγες για ψωμάκια αλλά αυτή απλά ειναι θ ε ι κ ή !!!!!!!!!!χίλια μπράβο και σκουφάκια!!!!!
Σχόλιο από georgia2783 , Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2012
Τα εφτιαξα και γωωω!!!!!!!!Τα Ψωμακια της Λιανας!!Ειναι υπερωχα,και αφρατα..θα ηταν ακωμα πιω αφρατα αν η ωρα με αφηνε,να τα αφησω να σουσκωσουν!!Αλλα την επωμενη θα τα αρχησω 2 ωρες νορητερα,το υποσχωμαι!Μπραβω Λιανα,που μα δινεις,ωραιες συνταγες!Απω μενα 1000,ας μην φουσκωσαν και τοσω!!!!!!χαχαχαχ (Η κορη μου ειπε,χαχχαχα για να τα φας,χρειαζεται,μασελα γαιδαρου...φανταζουμε να ηταν και πιο φουσκομενα,θα θελαμαι κανενα κορκοδηλο!!!!!!!χαχαχχαχα
Σχόλιο από goggoula , Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2012
όταν λες ότι μπορούμε να τα βάλουμε στην κατάψυξη, εννοείς αφού τα έχουμε ψήσει ή νωρίτερα;
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2012
Ναι !!! Πρώτα τα ψυνουμε και μετα στην κατάψυξη
Σχόλιο από goggoula , Σάββατο, 28 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τα έφτιαξα σήμερα!!! Είναι τέλεια!! Αφράτα και πεντανόστιμα!!
Μεταφορά στην κορυφή