Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψωμί φόρμας με ελιές, τυρί και ζαμπόν

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ψωμί νοστιμότατο  με μπέικιν  φτιαγμένο.

Συστατικά
  • 200 γρ αλευρι
  • 150μ γρ ελιες πρασινες γεμιστες με παπρικα
  • 150 γρ τυρι πικαντικο τριμμενο
  • 150 γρ ζαμπον καπνιστο η αλλο χοιρινο
  • 150 γρ γαλα
  • 1 μπεκιν
  • 4 αυγα
  • 5 κ,σ ελαιολαδο
  • Αλατι,  πιπερι
  • ρίγανη
  • θυμαρι
  • για την φορμα,  βουτυρο
Οδηγίες
  1. Αλείφουμε μια φορμα στενομακρη με το βουτυρο. Αναβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμους.
  2. Σε λεκανη του μιξερ χτυπαμε ολα τα υλικα μαζι.
  3. Ριχνουμε το μείγμα στη φορμα και ψήνουμε για 15 λεπτα στους 200 βαθμούς, μετα κατεβαζουμε τη θερμοκρασία στους 170 βαθμους και ψήνουμε αλλα 30 λεπτα.
  4. Όταν ψηθεί, αφηνουμε για λιγο να κρυώσει μέσα στη φόρμα, όχι πολύ, γιατι μετα θα λασπώσει μεσα.
  5.  Το βγαζουμε απο τη φορμα και αφηνουμε επανω στη σχαρα να κρυώσει  καλα πριν το κοψουμε  


     
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν εχουμε αλλα τυρια μαλακα, τα κόβουμε κομματια και τα βαζουμε επανω στη ζυμη πριν την  ψήσουμε.

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραία ιδέα Μπιάνκα!!!Πολύ ωραίο φαίνεται το ψωμάκι!!!
Μεταφορά στην κορυφή