Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψωμί του Μυλωνά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016
none
Περιγραφή

Εύκολο, γευστικό και τραγανιστό ψωμί.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • 250 γρ Ζεστο νερο
  • 10 γρ νωπή μαγια ( φρέσκια)
  • 250 γρ Αλευρι τύπου 1050 ή Ντινκελ
  • 200 Αλευρι Τύπου 550 ειναι αυτο που κανουμε τσουρέκια
  • 1 κ γλ. Μέλι η μελάσσα σιρόπι
  • 1 κ γλ. αλατι
Οδηγίες
  1. Διαλύουμε την μαγια στο ζεστο νερο. Βαζουμε ολα τα αλλα υλικα σε λεκάνη του Μιξερ και ανακατευουμε λιγο.
  2. Ριχνουμε την διαλυμένη μαγια και ζυμωνουμε με τον Γατζο για 5 λεπτα. Αφηνουμε σε ζεστο μέρος να φουςκωςει για 1 ωρα
  3. Βαζουμε σε αλευρωμενο μέρος την ζύμη και κανουμε διπλώματα για 10 φορές. Κανουμε ενα ψωμάκι στρογγυλό.
  4. Αλοιφουμε την γαστρα η την ουλτρα της Τάπερ με λιγο λαδι και πασπαλιζουμε με λιγο αλευρι. Βαζουμε τη ζυμη μεσα.Την βρέχουμε με τα χέρια μας με νερο.
  5. Πασπαλιζουμε με ο,τι έχουμε παπαρουνοσπορο, σουσάμι, σπορακια.
  6. Την χαράζουμε με μαχαίρι κοφτερό, βαζουμε το καπάκι της γάστρας και βαζουμε την γαστρα στον κρύο φουρνο.
  7. Ανάβουμε τον φουρνο στους 240 βαθμούς αντισταση.
  8. Ψηνουμε για 50-60 λεπτα, αν θελουμε μολις περάσουν τα 50 λεπτα βγαζουμε απο την γαστρα και ψηνουμε τα αλλα 10 λεπτα χωρις επανω στην σχάρα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή