Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4672-piperopitesfwliaken.jpg
Πιπερόπιτες φωλιές



Πτιτσιε Μολοκο το ρώσικο γλυκό

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016
none
Περιγραφή

Του πουλιού το γάλα λέγεται το συγκεκριμένο γλυκό και είναι συνταγή από τη Ρωσία.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • Υλικά για το παντεσπάνι
  • Κρόκοι αυγού 7
  • Αλεύρι 250 γρ
  • Ζαχαρη 125 γρ
  • Βουτυρο 100 γρ
  • Βανίλια 1 φακελακι
  • Μπέικιν 1 φακελακι
  • Υλικά για το Σουφλέ
  • Ασπράδι αυγού 7
  • Ζελατινη 20 γρ
  • Ζαχαρη 250 γρ
  • Βουτυρο 170 γρ
  • Ζαχαρούχο 250 γρ
  • Γκάνας
  • 200 γρ κουβερτούρα ,
  • 150 γρ κρεμα γάλακτος ,
  • 1 κ.γλ. μέλι
Οδηγίες
  1. Χτυπαμε τους κρόκους με τη ζαχαρη μεχρι να ασπρίσουν.
  2. Βαζουμε το βουτηρο, πρεπει να ειναι σε θερμοκρασία δωματίου, στο τελος αλευρι ,μπέικιν και βανίλια και είναι έτοιμη η ζυμη. Η κανονικη συνταγη λεει οτι ψηνεις σε φόρμα 26 εκ. χωρίζεις σε δυο τη ζυμη, αν θέλετε κανετε ενα και χωρίζετε ή αν θέλετε να κανετε κάποιες αλλαγές όπως εκανα εγώ, κανετε ενα.
  3. Ψηνεις στους 200 β. 15-17'
  4. Μόλις ψηθει, αφήνεις τα κρυωσει και ξεκιναμε το σουφλε.
  5. Χτυπαμε το βουτυρο μεχρι να ασπρισει, βαζουμε και το ζαχαρούχο και χτυπαμε, αφηνουμε στην άκρη.
  6. Βαζουμε ζελατινη σε 125 γρ νέρο και αφηνουμε να φουσκώσει.
  7. Βαζουμε και ζαχαρη 125 γρ. και βαζουμε στη σιγανη φωτιά να λιωσει ζαχαρη, συνέχεια ανακατευουμε, αποσύρουμε απο φωτιά και αφηνουμε να κρυωσει.
  8. Βγαζουμε τα ασπράδια απο ψυγειο και χτυπαμε μεχρι να γίνει σφιχτή μαρέγκα, βαζουμε ζαχαρη 125 γρ. χτυπαμε ,1 βανιλια και συνεχίζουμε το χτύπημα σιγα σιγα βαζουμε τη λιωμένη ζελατινη, χαμηλώσουμε τη ταχύτητα και βαζουμε το χτυπημένο βουτυρο με το ζαχαρούχο, τωρα τελος το σουφλε μας.
  9. Οποτε ξεκιναμε ......απο κατω το φυλλο μας παντεσπάνι, πανω σουφλε αν θα κανετε σαν τουρτα και το αλλο φυλλο απάνω στο σουφλε και το βαζουμε στο ψυγειο για 1,5-2 ώρες.
  10. Μετα το βγαζουμε και περιχυνουμε με Γκάνας σοκαλατας, ζεσταίνουμε κρεμα γάλακτος, πριν βρασει βαζουμε τη κουβερτούρα μεσα να λιωσει και μετα το μέλι και παλι. Αν δεν θέλετε με κρεμα γάλακτος, μπορείτε να λιώσετε τη σοκολατα σε μπαιν Μαρι και βάζετε το γάλα εβαπορε να αραιωσει, η Άλλιως με το ζελέ ολα αυτα θα κανετε στη φόρμα για να ειναι σταθερό.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή