Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1473-kaponata1.jpg
Kαπονάτα η Σισιλιάνα



Ραβανί, σιροπιαστός αφρός

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Τέλειο κι εύκολο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 6 αυγα
  • 1 κουπα ζαχαρη( ολα τα υλικα μετραμε με την ιδια κουπα)
  • 1 κουπα σιμιγδαλι ψιλο
  • 1 κουπα αλευρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 βανιλια
  • 4 κ.σ γάλα
  • 2 κ.γ μπεικιν
  • ξυσμα 1 λεμονιου

σιρόπι

  • 3 κουπες ζαχαρη
  • 3 κουπες νερο
  • 1 κ.σ.φρέσκο βουτυρο
  • φλουδα κ χυμο 1 λεμονιου
  • 1 βανιλια
Οδηγίες
  1. Χτυπαω τα αυγα με τη ζαχαρη να φουσκωσουν 5 λεπτα.
  2. Προσθετω το γαλα, ξυσμα, βανιλιες, και τελος ανακατευοντας με σπατουλα ρίχνω το αλευρι και το σιμιγδαλι και μπεικιν
  3. Αδειαζω σε ταψακι 28εκ.και ψηνω στους 180 για 35-40'
  4. Σιροπιαζω αμεσως μολις το βγαλω απο το φουρνο και αφού το χαράξω σε κομμάτια, με ζεστο σιροπι
  5. Για το σιροπι βραζω ζαχαρη, νερο, χυμο και φλουδα λεμονιου για 4 λεπτα, προσθετω το βουτυρο και τη βανίλια!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το σιρόπι το ρουφάει όλο.

Σχόλια
Σχόλιο από paulellina , Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015
Φαίνεται πολύ ωραίο το ρεβανι σου.Μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ αν το σιρόπι θα είναι κι αυτό ζεστο;
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2015
το γράφει ότι στο καυτό γλυκό βάζουμε ζεστό σιρόπι
Μεταφορά στην κορυφή