Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Ρεβανί

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 10 Μάιος 2012
none
Περιγραφή

Αγαπημένη, παραδοσιακή συνταγή!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 4 αυγα
  • 100 γρ ζαχαρη
  • 90 γρ αλευρι
  • 125 γε σιμιγδαλι ψιλο
  • 1 βανιλια
  • 15 γρ μπεκιν
  • χυμο λεμονι 2 κ,σ
  • 100 μλ γαλα καυτο

για το σιροπι

  • 500 μλ νερο
  • 350 γρ ζαχαρη
  • 1 κ,σ. βιταμ
  • 1 κ,σ. λεμονι
  • 1 κ,γλ. γλυκοζη
Οδηγίες
  1. Χωριζουμε τα αυγα , χτυπαμε τα ασπαραδια σε μαρεγγα. Χτυπαμε τους κροκους με την ζαχαρη να αφρατεψουν πολυ καλα, ριχνουμε και το χυμο λεμονι.
  2. Ανακατευουμε το σιμιγδαλι και το αλευρι ριχνουμε την βανιλια και το μπεκιν. Ριχνουμε το αλευρι σε 3 δοσεις στα αυγα και ανακατευουμε απο κατω προς τα πανω για να μην μας ξεφουσκωσει ο χυλος. Ετσι ριχνουμε και την μαρεγγα σε 2 δοσεις και ανακατευουμε απο κατω προς τα πανω.
  3. Ριχνουμε το μιγμα σε ταψι 30-33 ποντους και ψηνουμε σε θερμο φουρνο στους 180 βαθμους για 45 λεπτα.
  4. Κανουμε το σιροπι: βαζουμε το νερο με την ζαχαρη να καψει, ριχνουμε και την γλυκοζη με τον χυμο λεμονι και το βιταμ και βραζουμε για ακριβως 7 λεπτα.
  5. Όταν βγαζουμε το ρεβανι απο το φουρνο, ριχνουμε επανω αμεσως το καυτο γαλα,
  6. αφηνουμε για πολυ λιγο να κρυωσει και ριχνουμε το σιροπι.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτη ειναι η μιση δοση απο την συνταγη, εσεις αν θελετε μπορειτε να κανετε την κανονικη δοση βαζοντας τα διπλα υλικα. Η συνταγή από εδώ

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή