Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The Designs
lenabailey84@gmail.com 25.1.2023 16:28
Les Bullideres - Υψηλής ποιότητας Ανδόρα ακινήτων
cekkekarze@biyac.com 26.12.2022 23:39
 Buy coronavirus vaccine passport in UK
lwrcrr@gmail.com 23.12.2022 22:35
KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Ρεβανί

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 10 Μάιος 2012
none
Περιγραφή

Αγαπημένη, παραδοσιακή συνταγή!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 4 αυγα
  • 100 γρ ζαχαρη
  • 90 γρ αλευρι
  • 125 γε σιμιγδαλι ψιλο
  • 1 βανιλια
  • 15 γρ μπεκιν
  • χυμο λεμονι 2 κ,σ
  • 100 μλ γαλα καυτο

για το σιροπι

  • 500 μλ νερο
  • 350 γρ ζαχαρη
  • 1 κ,σ. βιταμ
  • 1 κ,σ. λεμονι
  • 1 κ,γλ. γλυκοζη
Οδηγίες
  1. Χωριζουμε τα αυγα , χτυπαμε τα ασπαραδια σε μαρεγγα. Χτυπαμε τους κροκους με την ζαχαρη να αφρατεψουν πολυ καλα, ριχνουμε και το χυμο λεμονι.
  2. Ανακατευουμε το σιμιγδαλι και το αλευρι ριχνουμε την βανιλια και το μπεκιν. Ριχνουμε το αλευρι σε 3 δοσεις στα αυγα και ανακατευουμε απο κατω προς τα πανω για να μην μας ξεφουσκωσει ο χυλος. Ετσι ριχνουμε και την μαρεγγα σε 2 δοσεις και ανακατευουμε απο κατω προς τα πανω.
  3. Ριχνουμε το μιγμα σε ταψι 30-33 ποντους και ψηνουμε σε θερμο φουρνο στους 180 βαθμους για 45 λεπτα.
  4. Κανουμε το σιροπι: βαζουμε το νερο με την ζαχαρη να καψει, ριχνουμε και την γλυκοζη με τον χυμο λεμονι και το βιταμ και βραζουμε για ακριβως 7 λεπτα.
  5. Όταν βγαζουμε το ρεβανι απο το φουρνο, ριχνουμε επανω αμεσως το καυτο γαλα,
  6. αφηνουμε για πολυ λιγο να κρυωσει και ριχνουμε το σιροπι.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Αυτη ειναι η μιση δοση απο την συνταγη, εσεις αν θελετε μπορειτε να κανετε την κανονικη δοση βαζοντας τα διπλα υλικα. Η συνταγή από εδώ

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή