Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3875-kezenkouxenlianasken.jpg
Käsekuchen με φρούτα



Ριζότο με σάλτσα πέστο βασιλικού και Φιλαδέλφεια

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 24 Μάιος 2018
none
Περιγραφή

Νόστιμη,απλή , πικάντικη σάλτσα για ριζότο ή μακαρονάδα ! Τρώγεται ευχάριστα από όλους ,συνοδεύει πολύ όμορφα το κοτόπουλο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα

300 γραμμάρια ρύζι νυχάκι ή Καρολίνα
1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
1 λίτρο νερό με 1 κύβο κότας
ή 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου
αλατοπίπερο
3-4 κ.σ. λάδι ή βούτυρο.
Για την σάλτσα:
σάλτσα pesto βασιλικού ,έτοιμη ή σπιτική
τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
παρμεζάνα.

Οδηγίες

Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι ή το βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το ρύζι που έχουμε ξεπλύνει και στραγγίξει.
Σβήνουμε με το κρασάκι ,αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το νερό και τον κύβο ,αλατοπίπερο και ανακατεύουμε με πιρούνι μέχρι να απορροφηθεί το υγρό, γύρω στα 25 λεπτά.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας:
Σε μεγάλο μπολ ενώνουμε το pesto βασιλικού με το τυρί Φιλαδέλφεια .
Προσθέτουμε και την παρμεζάνα ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Σερβίρουμε ζεστό το ριζότο μας με την σάλτσα του και παρμεζάνα .

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να προσθέσουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα με το ρύζι ,να ανακατέψουμε και να σερβίρουμε με έξτρα τυράκι. Επίσης μπορούμε να συνοδεύσουμε τα μακαρόνια μας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή