Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Ριζότο με σάλτσα πέστο βασιλικού και Φιλαδέλφεια

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 24 Μάιος 2018
none
Περιγραφή

Νόστιμη,απλή , πικάντικη σάλτσα για ριζότο ή μακαρονάδα ! Τρώγεται ευχάριστα από όλους ,συνοδεύει πολύ όμορφα το κοτόπουλο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα

300 γραμμάρια ρύζι νυχάκι ή Καρολίνα
1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
1 λίτρο νερό με 1 κύβο κότας
ή 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου
αλατοπίπερο
3-4 κ.σ. λάδι ή βούτυρο.
Για την σάλτσα:
σάλτσα pesto βασιλικού ,έτοιμη ή σπιτική
τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
παρμεζάνα.

Οδηγίες

Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι ή το βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το ρύζι που έχουμε ξεπλύνει και στραγγίξει.
Σβήνουμε με το κρασάκι ,αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το νερό και τον κύβο ,αλατοπίπερο και ανακατεύουμε με πιρούνι μέχρι να απορροφηθεί το υγρό, γύρω στα 25 λεπτά.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας:
Σε μεγάλο μπολ ενώνουμε το pesto βασιλικού με το τυρί Φιλαδέλφεια .
Προσθέτουμε και την παρμεζάνα ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Σερβίρουμε ζεστό το ριζότο μας με την σάλτσα του και παρμεζάνα .

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να προσθέσουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα με το ρύζι ,να ανακατέψουμε και να σερβίρουμε με έξτρα τυράκι. Επίσης μπορούμε να συνοδεύσουμε τα μακαρόνια μας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή