Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ριζότο με σάλτσα πέστο βασιλικού και Φιλαδέλφεια

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 24 Μάιος 2018
none
Περιγραφή

Νόστιμη,απλή , πικάντικη σάλτσα για ριζότο ή μακαρονάδα ! Τρώγεται ευχάριστα από όλους ,συνοδεύει πολύ όμορφα το κοτόπουλο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα

300 γραμμάρια ρύζι νυχάκι ή Καρολίνα
1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
1 λίτρο νερό με 1 κύβο κότας
ή 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου
αλατοπίπερο
3-4 κ.σ. λάδι ή βούτυρο.
Για την σάλτσα:
σάλτσα pesto βασιλικού ,έτοιμη ή σπιτική
τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
παρμεζάνα.

Οδηγίες

Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι ή το βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το ρύζι που έχουμε ξεπλύνει και στραγγίξει.
Σβήνουμε με το κρασάκι ,αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το νερό και τον κύβο ,αλατοπίπερο και ανακατεύουμε με πιρούνι μέχρι να απορροφηθεί το υγρό, γύρω στα 25 λεπτά.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα μας:
Σε μεγάλο μπολ ενώνουμε το pesto βασιλικού με το τυρί Φιλαδέλφεια .
Προσθέτουμε και την παρμεζάνα ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Σερβίρουμε ζεστό το ριζότο μας με την σάλτσα του και παρμεζάνα .

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να προσθέσουμε την σάλτσα στην κατσαρόλα με το ρύζι ,να ανακατέψουμε και να σερβίρουμε με έξτρα τυράκι. Επίσης μπορούμε να συνοδεύσουμε τα μακαρόνια μας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή