Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3817-loukoumadesparliarou.jpg
Λουκουμάδες



Σαγανάκι Τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόΡοδάνθη, Σάββατο, 11 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
1
  • Τυρί  κομμένο   σε   χοντρές   φέτες
  • 2   σακουλάκια
  • Αλεύρι
  • Γάλα
  • Φρυγανιά  τριμμένη
Οδηγίες
  1. Παίρνουμε   το   τυρί   μας   το  βρέχουμε  ελαφρά,  το   βάζουμε  σε  σακουλάκι   με  αλέυρι   και  το  χτυπάμε  να   πάει   το  αλεύρι  παντού.
  2. Μετά   βγάζουμε  το   τυρί   μας   το   βουτάμε  σε   ενα  βαθύ  πιάτο  που   εχει   γάλα   και   μετα   το   παιρνάμε   στη   φρυγανιά   που   έχουμε  στο    δεύτερο  σακουλάκι .
  3. Τηγανίζουμε  σε   αντικολλητικό  τηγάνι   αφου   έχει   ζεσταθεί   το  λάδι . Με   μία   σπάτουλα   αναποδογυρίζουμε  το  τυρί  μας   και  οταν  ροδοκοκκινησει   και   απο  τις   δυο   μεριές   το   αφαιρούμε.
  4. Επαναλαμβάνουμε  τη   διαδικασία  για  τις   υπόλοιπες  φετες  τυριού  που   έχουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Φυσικά  αντί  να  το  περάσετε  απο  γάλα   μπορείτε  και  με  αυγό .
Προσωπικά   προτιμώ   με   γάλα  και  για   σαγανάκι  τυρί  προτιμώ  το  τυρί   shamsoe  νομίζω   έτσι   λέγεται .
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Το τυρί αυτό είναι κασέρι; και εναλλακτικά τι άλλο τυρί θα μπορούσαμε να βάλουμε;
Σχόλιο από Ροδάνθη , Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Το τυρί αυτό ειναι γερμανικό γλυκό και ειναι τύπου γκούντα. Προσωπικά το προτιμώ απο τα ελληνικά που γράφουν σαχανάκι γιατί αυτό λιώνει μέχρι μέσα.
Αυτό είναι προσωπικό γούστο και κάλλιστα μπορεί να γίνει και με κασέρι. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γίνει και με φέτα αλλά θέλει παραπάνω προσοχήη
Σχόλιο από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , Τετάρτη, 06 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote image
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΥΡΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΩΤΕ.
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τετάρτη, 03 Νοέμβριος 2010
Ολα τα σκληρά τυριά γίνονται άριστα σαγανάκια! είναι κανόνας αυτό,τα μαλακά και τα πολύ παχειά τυριά δεν κάνουν γιαυτή την συνταγή.
Μεταφορά στην κορυφή