Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σάλτσα πάπρικας

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 22 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Συνοδεύει ψητά κρέατα, αλλά είναι και ένα καταπληκτικό ντιπ.

Συστατικά

  • 4 πιπεριές Φλωρίνης μέτριες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
  • Λίγο λάδι
  • 100 γρ φέτα πικάντικη ή όσο 3 σπιρτόκουτα
  • 1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα
  • 2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
  • ½ κ.γλ. θυμάρι
  • 1 κ.γλ. λεμόνι
  • 1 κ. Γλ. Ξύδι
  • Αλάτι ( με προσοχή) , πιπέρι
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
Οδηγίες
  1. Σοτάρω στο λάδι για λίγο τις πιπεριές, μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Σκεπάζω για λίγο το τηγάνι με το καπάκι για να μαλακώσουν χωρίς να καούν.
  3. Στο μπλέντερ βάζω: πιπεριές, μουστάρδα, πάπρικα, θυμάρι, λεμόνι, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και χτυπώ πολύ καλά να γίνει ένα μείγμα το υλικό.
  4. Προσθέτω τη φέτα και συνεχίζω το κτύπημα.
  5. Στο τέλος βάζω τον ψιλοκομμένο μαϊντανό τον κτυπώ κι αυτόν για λίγο και βάζω στο ψυγείο περίπου 1 ώρα, για να δέσουν οι γεύσεις.
  6. Συνοδεύει όλα τα κρέατα διαίτης και μη , και έτσι τους δίνει γεύση!
Λίγα μυστικά ακόμα

Για ντιπ θα συνοδεύσει το κριτσίνια, τα μέλμπα τοστ (μικρές φρυγανίτσες), λαχανικά (καρότα, αγγούρι, σέλερυ καθαρισμένο από τις ίνες….κ.ά.) σε μπαστουνάκια.

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πραγματικά νόστιμη!
Μεταφορά στην κορυφή